phasan Üye ByYlmzZz' Alıntı: bu uygulama daha yenimi düştü?? ben aylardır kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Adı aynı bu yenı uygulama pc surumune benzıyor
ByYlmzZz' Alıntı: bu uygulama daha yenimi düştü?? ben aylardır kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Adı aynı bu yenı uygulama pc surumune benzıyor
ByYlmzZz Üye PS touch uygulaması 2 aydır yüklü..bende yabancı bir forum sitesinde gözüme çarpmıştı indirdim..ekran görüntülerini bakınca da şimdi emin oldum.. papakudioflu' Alıntı: emin misin markete yuklenme tarihine,uygulamaya ve bir de kullandigina tekrar bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - bendeki touch hocam.. MrExpert' Alıntı: Odediğin express olan bu touch... Genişletmek için tıkla ...
PS touch uygulaması 2 aydır yüklü..bende yabancı bir forum sitesinde gözüme çarpmıştı indirdim..ekran görüntülerini bakınca da şimdi emin oldum.. papakudioflu' Alıntı: emin misin markete yuklenme tarihine,uygulamaya ve bir de kullandigina tekrar bir göz at istersen. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - bendeki touch hocam.. MrExpert' Alıntı: Odediğin express olan bu touch... Genişletmek için tıkla ...
tapatalk Üye MoonLife01' Alıntı: [h=1]Real Racing 3, Google Play ve App Store'da wp yine fiyasko [/h] Genişletmek için tıkla ... Mobil platformda açık kaynak istiyorsan android kap ali kutu istiyorsan ios başka bir alternatif yok
MoonLife01' Alıntı: [h=1]Real Racing 3, Google Play ve App Store'da wp yine fiyasko [/h] Genişletmek için tıkla ... Mobil platformda açık kaynak istiyorsan android kap ali kutu istiyorsan ios başka bir alternatif yok