Adobe Flashplayer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adobe Flashplayer

[video=youtube;Emin5NEVD1s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Emin5NEVD1s#![/video]

Açıklama :Bring the web to your device with Flash Player- videos, games, apps & more.

Adobe Flash Player enables a complete web browsing experience by enabling access to your favorite interactive content.

Please note that Flashplayer only works with Firefox browser.

ovi magaza indirme link :

Ekli dosyalar

Tepkiler: cozturk

Bildiğimiz adobe flash desteğiyse müthiş haber!Teşekkürler...

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu flashplayer kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum acaba Güncelleme ile alakası olabilirmi biliyorsunuzki 1.2 megoo güncellemesi mevcut değil türkiye için bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?

----------Eklendi @ 20:30:32 ---------- Yazıldı @ 20:12:49 ----------

evet arkadaşlar flashplayerı yüklemeye sebep olan 1.2 harmattan güncellemesinin olmaması bu yüzden böyle bir hata ile karşılaştım beklicez artık güncellemeyi

----------Eklendi @ 20:39:52 ---------- Yazıldı @ 20:30:32 ----------

Bildiğimiz adobe flash desteğiyse müthiş haber!Teşekkürler...
rica ederim.
Nokia tarafından yayımlanan Resmi Adobe flashplayer.

Tepkiler: Cihanî Sultan
bu haberin süper olması için Türkiye PR1.2 güncellemesinin yayınlanması gerek bence

pRime.

Üye
arkadaşlar farkında mısınız? tam flash desteğiyle aranızda sadece bir güncelleme var az daha sabredin

Program sadece mozilla firefox ile birlikte kullanılabilir olup pr 1.2 gerektirmektedir kurulum sırasında alınan hata pr 1.2 kullanılamamasından kaynaklıdır. Bilgilerinize...

adamlar flas yaptı biz daha günceleme bekleyelim

Türe

Üye
Oh mis valla meego ya destek olsa bir de tadindan yenmez

Flash player yükledim ama bir android gibi hızlı ve stabil değil web sayfalarındaki küçük flashlı reklam vs gibi olayları oynatabiliyor facebook üzerinden yayınlanan flash lı dosyaları henüz açmıyor denek için canlı yayınlanan sitesindeki canlı tvde denedim ses geliyor görüntü yok bence tam stabil değil ama yinede idare deceğiz hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.
saygılarımla

Tepkiler: Cihanî Sultan
o değil de pr1.2 tr çıksa da artık denesek flash nasıl olmuş. ne kadar zamandır tr güncellemesi yok, ayıp oluyor yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...