Adobe Flash Lite v4.01.1 yardım

Konu Sahibi
Adobe Flash Lite v4.01.1 yardım
Arkadaşlar benim telefonum nokia e72 ve Adobe Flash Lite v3.1 yüklü durumda fakat video izliyemiyorum sürümü güncelleyin diyor bu yüzden bana Adobe Flash Lite v4.01.1 lazım elinde olan varsa e72 kurabilecegim bir flash programı paylaşırsanız sevinirim şimdiden sagolun

aryscat

Üye
adobe nin kendi sitesinde bile 4.01 den bahsedilmiyor ama...

flash lite video izlemeye yaramaz telefonda swf uzantılı animasyon vb şeyleri açmaya yarar.. video izlemek istiyorsan skyfire kullanacaksın..

Konu Sahibi
skyfire kullandım ama oda videoları göstermedi

Konu Sahibi
ayrıca bahs ettigim 4 . Vesiyon adobenin sitesinde mevcut dikkatli bakın bana video izletebilecek birşey lazım hala bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

benim 5800 var bir türlü video izleyemiyorum adobe flash player ı yükledim açmadı skyfire ye girince hata veriyo operdanda açmıyo kendi browserıda açmıyo acil yardım

Tepkiler: 05kaptan05

aryscat

Üye
.5800 kendi browserinde flash live 3.1.7 var. Bazı sitelerden video izleyebilirsin. Youtube video75 gibi sitelerden ben izliyorum. Ayrıca adobenin flash lite 4 ü symbian telefonlar için bu yıl sonunda çıkarması bekleniyor. Bakarsınız v60 gelirse flash 4 le gelir. Bizde bu sıkıntılardan kurtuluruz.