asdxxxx Üye Ellerine sağlık ramazanım ama oraya msn eklemekle hayatının yanlışını yaptın kadeşim şimdi ben sana bir sürü soru sorarım
Ellerine sağlık ramazanım ama oraya msn eklemekle hayatının yanlışını yaptın kadeşim şimdi ben sana bir sürü soru sorarım
dragonty Üye Paylaşımların için çok tşk kardeşim yakından takip ediyorum.yeni paylaşımlarını bekliyorum.
fatih.1975 Üye kesin çalışıyormu dostum dün indirdim açılmıyor programı yapana baya bi yalayıpyıkadım
Zymenn Üye Artıık SWF uzantıılıı dosyalarıı telefonda açabileceğğim. Kıırıılmıışş olmasıı ve Türkçeleşştirilmesi harika. Teşşekkür ediyorum.
Artıık SWF uzantıılıı dosyalarıı telefonda açabileceğğim. Kıırıılmıışş olmasıı ve Türkçeleşştirilmesi harika. Teşşekkür ediyorum.
AZADE27 Üye eywallah aga bu pro şu s40 serilerde olduğu gibi swf dosyaları ekran koruyucu veya duvar kagıdı yapmıyo bildiğim kadarıyla bu s40 serilerin kullandığı flash playeri veya swf playeri s60 için bulamazmıyız saygılar ellerinize sağlık
eywallah aga bu pro şu s40 serilerde olduğu gibi swf dosyaları ekran koruyucu veya duvar kagıdı yapmıyo bildiğim kadarıyla bu s40 serilerin kullandığı flash playeri veya swf playeri s60 için bulamazmıyız saygılar ellerinize sağlık
korkudan Üye Ya n70 de ekrana niye koyamıyorsun bu flashları illaki programdan mı acmak gerekiyo yane duvar kagıdı yapamıyor muyuzx
Ya n70 de ekrana niye koyamıyorsun bu flashları illaki programdan mı acmak gerekiyo yane duvar kagıdı yapamıyor muyuzx