Revengeful Emekli Yönetici mstf_l' Alıntı: beni de banlayın ülen Genişletmek için tıkla ... Gercekten istiyorsan tabi ki
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu başlığı adminlik, içeriği banlanmak ile alakalı ve kendini banlayanlarla dolmaya başladı
mstf_l Üye Revengeful' Alıntı: Gercekten istiyorsan tabi ki Genişletmek için tıkla ... Banla be zaten hala siyahım
Revengeful' Alıntı: Gercekten istiyorsan tabi ki Genişletmek için tıkla ... Banla be zaten hala siyahım
FlaxLy Üye mstf_l' Alıntı: Banla be zaten hala siyahım Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz. Mert banla Banla komutu geldi
mstf_l' Alıntı: Banla be zaten hala siyahım Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz. Mert banla Banla komutu geldi
mstf_l Üye FlaxLy' Alıntı: Görüşürüz. Mert banla Banla komutu geldi Genişletmek için tıkla ... Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin
FlaxLy' Alıntı: Görüşürüz. Mert banla Banla komutu geldi Genişletmek için tıkla ... Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin
Hasan Üye Mstf ----------Eklendi @ 20:13:54 ---------- Yazıldı @ 20:13:18 ---------- Boşver böyle iyi
Revengeful Emekli Yönetici Mustafa nick hep siyah kalacak kardeşim, ciddiyim. Şaka yapmıyorum Bundan sonra tüm ayın üyeleri içinde bu böyle olacak.
Mustafa nick hep siyah kalacak kardeşim, ciddiyim. Şaka yapmıyorum Bundan sonra tüm ayın üyeleri içinde bu böyle olacak.
mstf_l Üye Revengeful' Alıntı: Mustafa nick hep siyah kalacak kardeşim, ciddiyim. Şaka yapmıyorum Bundan sonra tüm ayın üyeleri içinde bu böyle olacak. Genişletmek için tıkla ... Bari söyleseydiniz de ss alaydım hemen kötü oldu bu niye yaptınız yav ----------Eklendi @ 21:08:50 ---------- Yazıldı @ 21:08:09 ---------- beyler yeni görev bana turuncu nick hazırlayın
Revengeful' Alıntı: Mustafa nick hep siyah kalacak kardeşim, ciddiyim. Şaka yapmıyorum Bundan sonra tüm ayın üyeleri içinde bu böyle olacak. Genişletmek için tıkla ... Bari söyleseydiniz de ss alaydım hemen kötü oldu bu niye yaptınız yav ----------Eklendi @ 21:08:50 ---------- Yazıldı @ 21:08:09 ---------- beyler yeni görev bana turuncu nick hazırlayın
spy ghost Üye mstf_l' Alıntı: Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin Genişletmek için tıkla ... ah o şeyi yapmak word'de yazı yazmak kadar kolay olsa o harfin aynısından bul oraya yerleştir photoshopla yazı yazmaya kalksan o font tutacakmı yapmasına yapılırda uzun iş
mstf_l' Alıntı: Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin Genişletmek için tıkla ... ah o şeyi yapmak word'de yazı yazmak kadar kolay olsa o harfin aynısından bul oraya yerleştir photoshopla yazı yazmaya kalksan o font tutacakmı yapmasına yapılırda uzun iş
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap mstf_l' Alıntı: Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Nasıl göründüğüne sen karar ver Nickin turuncu olursa profil arkaplanında görünmez hale geliyor neredeyse. Tavsiye etmiyorum.
mstf_l' Alıntı: Ulan banlacak olsam banlama desem banlamaktan vazgeçecek mi ne biçim insanlarsınız sizde yav ----------Eklendi @ 20:12:18 ---------- Yazıldı @ 20:07:54 ---------- o değilde bana şöyle nick kısmında Mustafa Ali ve Mustafa yazan iki ss hazırlasanıza bi bakıcam nasılduruyor ----------Eklendi @ 20:13:01 ---------- Yazıldı @ 20:12:18 ---------- hadi size zahmet o photoshop, paint.net kullanan elleriniz dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Nasıl göründüğüne sen karar ver Nickin turuncu olursa profil arkaplanında görünmez hale geliyor neredeyse. Tavsiye etmiyorum.
mstf_l Üye bu ne biçim iş ya senin ss lerde arkaplan turuncu ama bende mavi gözüküyor yine Bu arada sağol nickler için
bu ne biçim iş ya senin ss lerde arkaplan turuncu ama bende mavi gözüküyor yine Bu arada sağol nickler için