skylinegti
Üye
öyle bişey olsa ben dahil bütün evde pc'den kalkmayan işsiz asosyal insanlar sokaklara dökülürbide akk kaldırıp internet hız sınırını komple 3mbs yapmasınlaryakar millet ortalığı
Pttcell en ucuz faturalı tarifesinde 15 lira sanırım 300mb internet veriyor ( 300mb geçtikten sonra 3gb kadar 128kbps hızda devam ediyorsun )Mobil internete bir düzeltme şart
hala 500mb kullananlar var
minimum 10gb falan olmalı
4mbps internette, indirme hızı zaten 512 kilobitLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BURADAN BTK ya öneride bulunalım mobil internet akk (akn)den sonra internet indirme hızı minimum 512 kilobit olsun diye
400/8=500 kilobayt eder 8 kilobit 1 kilobayt eder4mbps internette, indirme hızı zaten 512 kilobit
Biz bu hızlara şükredelim de kötüsüde olabilirİşin kötü yanı kesin olarak bir şey yok zaten bunlar söylenirken bile detay vermediler sadece yapıcaz, edicez gibi cümlerle geçiştirdiler, şu var, kendinizi en iyiye hazırlamayın şimdiden, verilen vaatlerden daha kötüleri bile gelebilir, o yüzden çok iyi sonuçlar olmayabilir
Biz bu hızlara şükredelim de kötüsüde olabilir
Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi
Artık söz bizim btk bizlerden görüs ve öneri alacak 10 ekim 2016 tıya kadar görüs ve önerilerinizi gönderin btk yaYazıklar olsun başka bir şey demiyorum, ulan ülkede vatandaşın yararına hiç iş yapılmıyor ya ona yanıyorum.Fırsatçı utanmaz herifler bi' internet hızında bile milimetrik ayarla uğraşıp vatandaştan nasıl fazladan para koparırım onun derdine düşmüşler.Vergi, faiz, falan filan.. Vatandaşın beli büküldü artık senelerce, yeter ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?