Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne işe yarayacak bu reklam mı engelleniyor böylede?Teşekkürler. Root olmadan proxy ayarıyla da kullanılabilir.
Ayarlar > Baglantılar > Diğer Ağlar > Mobil Ağlar > Erişim Noktası Adları > AVEA ISP Internet (Bu kısım değişebilir ben avea kullanıyorum)
Buradaki ayarlarda
proxy => localhost
Bağlantı noktası => 2020
Olarak değiştirip kaydedin. Bu mobil internet için olanı
Wifi için alttaki ayarı her bağlandığın wifi için ayrı ayrı yapman gerekiyor.
Ayarlar > Bağlantılar > Wi-fi
Buradan bağlanmış olduğunuz wifi üzerine basılı tutun 'Ağ Yapısını değiştirin' seçeneğini seçin Proxy > Manuel seçerek
Proxy Ana bilgisayar adı => localhost
Proxy portu => 2020
Olarak değiştirip kaydedin.
Evet çoğu uygulamadaki altta veya üstte olan reklamları, google reklamlarını vs. engelliyor. 2-3 aydır kullanıyorum çok rahatlattı gerçekten tavsiye ediyorumNe işe yarayacak bu reklam mı engelleniyor böylede?
TeşekkürlerEvet çoğu uygulamadaki altta veya üstte olan reklamları, google reklamlarını vs. engelliyor. 2-3 aydır kullanıyorum çok rahatlattı gerçekten tavsiye ediyorum
Ustad söylediğini yapınca internet baglantisi gidiyor.Avea kullanıyorum.erişim noktasını düzenle deyip söylediğini yapıyorum olmuyor.nerede hata yapıyorum ?
AdBlock Plus gelişmiş ayarlarda proxy seçeneği etkin mi ?
Şebeke içi de kullanıyorum henüz root da olmadımSöylediğin yöntem wıfı için geçerli olmalı.
sebeke için root gerekli olması lazım.
Şebeke içi de kullanıyorum henüz root da olmadım
Note 4 ile olduydu başka bir telle deneyip geri dönerimUygulamanın system dosyalarına müdahale etmesi için root gerekli ama dediğin gibi oluyorsa da güzel olur.
Senden başka yapabilen varmı?
S5 te denedim calismiyor ne mobil veri nede wifi.
Root yetkileri tam ama çalışmadı reklam çıkıyor, wifi proxy ile ilgili ayar göremedim
Evet rootlu.Cihaz Rootlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?