yaren_dede Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: bu sadece tarayıcılar için mi geçerli uygulamalardaki reklamlara çözüm var mı? Genişletmek için tıkla ... adaway kullan dostum
Mad EagLe' Alıntı: bu sadece tarayıcılar için mi geçerli uygulamalardaki reklamlara çözüm var mı? Genişletmek için tıkla ... adaway kullan dostum
yaren_dede Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: Markette yok sanki Genişletmek için tıkla ... evet yok ekten indirebilirsin bu arada telefonuna sybiandaki gibi efektler uygulamak istersen uygulama önerebilirim Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mad EagLe' Alıntı: Markette yok sanki Genişletmek için tıkla ... evet yok ekten indirebilirsin bu arada telefonuna sybiandaki gibi efektler uygulamak istersen uygulama önerebilirim
Mad EagLe Üye yaren_dede' Alıntı: evet yok ekten indirebilirsin bu arada telefonuna sybiandaki gibi efektler uygulamak istersen uygulama önerebilirim Genişletmek için tıkla ... nedir ?
yaren_dede' Alıntı: evet yok ekten indirebilirsin bu arada telefonuna sybiandaki gibi efektler uygulamak istersen uygulama önerebilirim Genişletmek için tıkla ... nedir ?
yaren_dede Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: nedir ? Genişletmek için tıkla ... sistem araçlarına konu açtım onaylansın ordan bakarsın kullanım anlatımı filan yaptım xposed modulu
Mad EagLe' Alıntı: nedir ? Genişletmek için tıkla ... sistem araçlarına konu açtım onaylansın ordan bakarsın kullanım anlatımı filan yaptım xposed modulu
yaren_dede Üye Konu Sahibi bulent35x' Alıntı: Bu uygulama ve adaway da tablette çalışırmı ? Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Root getekli
bulent35x' Alıntı: Bu uygulama ve adaway da tablette çalışırmı ? Arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Root getekli
yaren_dede Üye Konu Sahibi bulent35x' Alıntı: Rootlu tabletim Genişletmek için tıkla ... Kullanabilirsin