buketcik Üye Yazık ya valla.üzülürüm ben ----------Eklendi @ 16:12:24 ---------- Yazıldı @ 16:11:22 ---------- ' KalendeR '' Alıntı: Ulan hergün görüyorum otobüse binerken yaa. Beni görünce bağırmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... nasık korkutduysan artık kenanı .zavallı bağırıyor kaçacak delik arıyor
Yazık ya valla.üzülürüm ben ----------Eklendi @ 16:12:24 ---------- Yazıldı @ 16:11:22 ---------- ' KalendeR '' Alıntı: Ulan hergün görüyorum otobüse binerken yaa. Beni görünce bağırmaya başlıyor Genişletmek için tıkla ... nasık korkutduysan artık kenanı .zavallı bağırıyor kaçacak delik arıyor
' KalendeR ' Üye buketcik' Alıntı: Yazık ya valla.üzülürüm ben ----------Eklendi @ 16:12:24 ---------- Yazıldı @ 16:11:22 ---------- nasık korkutduysan artık kenanı .zavallı bağırıyor kaçacak delik arıyor Genişletmek için tıkla ... Korkudan değil,sevinçten bağırıyor. Eee,, deli deliyi görünce...
buketcik' Alıntı: Yazık ya valla.üzülürüm ben ----------Eklendi @ 16:12:24 ---------- Yazıldı @ 16:11:22 ---------- nasık korkutduysan artık kenanı .zavallı bağırıyor kaçacak delik arıyor Genişletmek için tıkla ... Korkudan değil,sevinçten bağırıyor. Eee,, deli deliyi görünce...
pelın_ DiaBLoS™;3440636' Alıntı: Adanaya gel , Kenanı da alalım , Şırdancıya gidelim Buket olur mu ? Genişletmek için tıkla ... ben
DiaBLoS™;3440636' Alıntı: Adanaya gel , Kenanı da alalım , Şırdancıya gidelim Buket olur mu ? Genişletmek için tıkla ... ben
DiaBLoS Admin Konu Sahibi buketcik' Alıntı: başlarım kenana yaa Genişletmek için tıkla ... Kenana söyleyeceğim seni . Benden günah gitti ... ' KalendeR '' Alıntı: Korkudan değil,sevinçten bağırıyor. Eee,, deli deliyi görünce... Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... Senin sesin soluğun çıkmıyor ki ? Mesaj atıyoruz cevap da atmıyorsun ... Çağırsak onu da karşılıksız bırakacaksın kesin ...
buketcik' Alıntı: başlarım kenana yaa Genişletmek için tıkla ... Kenana söyleyeceğim seni . Benden günah gitti ... ' KalendeR '' Alıntı: Korkudan değil,sevinçten bağırıyor. Eee,, deli deliyi görünce... Genişletmek için tıkla ... pelın_' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... Senin sesin soluğun çıkmıyor ki ? Mesaj atıyoruz cevap da atmıyorsun ... Çağırsak onu da karşılıksız bırakacaksın kesin ...
pelın_ DiaBLoS™;3440721' Alıntı: Kenana söyleyeceğim seni . Benden günah gitti ... Senin sesin soluğun çıkmıyor ki ? Mesaj atıyoruz cevap da atmıyorsun ... Çağırsak onu da karşılıksız bırakacaksın kesin ... Genişletmek için tıkla ... yoy yok oraya gelırım bak adana guzeldır
DiaBLoS™;3440721' Alıntı: Kenana söyleyeceğim seni . Benden günah gitti ... Senin sesin soluğun çıkmıyor ki ? Mesaj atıyoruz cevap da atmıyorsun ... Çağırsak onu da karşılıksız bırakacaksın kesin ... Genişletmek için tıkla ... yoy yok oraya gelırım bak adana guzeldır
DiaBLoS Admin Konu Sahibi O zaman seni de götürelim . Ne dersin Buket . Gidiyor muyuz şimdi ? Bak kararını ver . Ona göre Kenan dan randevu isteyeceğiz .
O zaman seni de götürelim . Ne dersin Buket . Gidiyor muyuz şimdi ? Bak kararını ver . Ona göre Kenan dan randevu isteyeceğiz .
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Biz neciyiz orada...? Seni orada yanlız mı bırakacağız . Kenan falan yakalar seni ondan sonra Allah muhafaza bak ...:
Biz neciyiz orada...? Seni orada yanlız mı bırakacağız . Kenan falan yakalar seni ondan sonra Allah muhafaza bak ...:
buketcik Üye DiaBLoS™;3440750' Alıntı: Biz neciyiz orada...? Seni orada yanlız mı bırakacağız . Kenan falan yakalar seni ondan sonra Allah muhafaza bak ...: Genişletmek için tıkla ... kimeseye bişey yapmıcak ben konuştum ----------Eklendi @ 17:04:28 ---------- Yazıldı @ 17:03:34 ---------- DiaBLoS™;3440735' Alıntı: O zaman seni de götürelim . Ne dersin Buket . Gidiyor muyuz şimdi ? Bak kararını ver . Ona göre Kenan dan randevu isteyeceğiz . Genişletmek için tıkla ... Ben hallettim.kenan temiz
DiaBLoS™;3440750' Alıntı: Biz neciyiz orada...? Seni orada yanlız mı bırakacağız . Kenan falan yakalar seni ondan sonra Allah muhafaza bak ...: Genişletmek için tıkla ... kimeseye bişey yapmıcak ben konuştum ----------Eklendi @ 17:04:28 ---------- Yazıldı @ 17:03:34 ---------- DiaBLoS™;3440735' Alıntı: O zaman seni de götürelim . Ne dersin Buket . Gidiyor muyuz şimdi ? Bak kararını ver . Ona göre Kenan dan randevu isteyeceğiz . Genişletmek için tıkla ... Ben hallettim.kenan temiz
pelın_ ' KalendeR '' Alıntı: Dikkatli olun. Kenan çok kötü tükürür Genişletmek için tıkla ... saklancak yer bulurum ben
' KalendeR '' Alıntı: Dikkatli olun. Kenan çok kötü tükürür Genişletmek için tıkla ... saklancak yer bulurum ben