Adam gibi okey,pişti,batak oyunu vs yok mu şu s^3 te ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Adam gibi okey,pişti,batak oyunu vs yok mu şu s^3 te ?
Güzel stabil çalışan okey,pişti,batak gibi oyunlar arıyorum ama yok ya da ben bulamıyorum ?

arslanla

Üye
Nadir abinin okey oyunu var ama mağazada paralı... Akın Orta' nın solitaire oyunu forumda var...

nadir_89

Üye
okey oyunum var mağazada 3.5 tl
pişti oyunuda yazdım bitti bu hafta test edicem haftaya mağazada olur
eğer bedava sahip olmak istiyorsan haftaya tekrar kampanya yapacam birkaç günlük bedava yapacam takipedebilirsin

Konu Sahibi
eğer bedava sahip olmak istiyorsan haftaya tekrar kampanya yapacam birkaç günlük bedava yapacam takipedebilirsin

Takipteyim herkese teşekkürler

nadir_89

Üye
piştinin ve okeyin videoları imzamdaki youtube knalında ve facebook sayfamda bulabilirsin

gamyun.net e girin jar uygulamayı indirin üye olup canlı oynayın s^3 ler için

ne yani biz boşuna mı para saydık

nadir_89

Üye
ne yani biz boşuna mı para saydık
Boşuna değil tabiki siz almamış olsaydınız yeni oyunlar yapmazdım sizin sayenizde yeni oyunlar gelecek
kampanyayı k kartı olmayanlar oyundan mahrum kalmasın diye bir kaç günlük yapıyorum sonra yine ücretli olacak

Youtube kanalım

emegin zamanin bosa gecmiyor arkadasim adim adim takip ediyor her firsatta öneriyorum )

Konu Sahibi
piştinin ve okeyin videoları imzamdaki youtube knalında ve facebook sayfamda bulabilirsin
Dostum kampanya zamanı bu konuya ileti yazar mısın sana zahmet pek giremiyorum da en azından burayı kaydedip bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...