Adam gibi adam var, peki ya kadın gibi kadın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Originally posted by joker_bgli@Oct 1 2005, 02:30 AM
Mesela erkeklerin kadınlara güvenmeme nedeni ne?
[post=182254]Quoted post[/post]​

Sözlerinde söylediği ''senin için ölürüm'', ''Seni seviyorum'', '' Seninle herşeye varım'' laflarını sürekli laf'ta bırakmaları, Ortaya ikinci bir yüzünü her an çıkartacakmış gibi davrananlara, Havalı olan kızlara kolay kolay güvenmem hatta hiç güvenmem desem yeridir

Benim kızlara karşı güvenememe sebeplerimin çoğu bunlar (ben bunları yapmayan tek kız tanıdım) ,diğer erkekleri bilemem herkesin görüşü ayrıdır ama genellikle çoğu'da yukarda belirttiğim sebeplerden dolayı güvenmiyordur.

Peki bizde sizlerin erkeklere yani bizlere güvenmeme nedenlerini öğrenebilirmiyiz. :rolleyes:

cok uzun destansı bişey ama cok guzel ıdeal kadının tanımı bu işte

3 Yıl Öncenin Konuları Ne Diye Hortlatıyorsunuz Anlamıyorum ki..

gercekten tebrıkler ben bole bı kadın ın olduguna ınanmıyorum

--------------- Ekleme ---------------

bole bı kadın varmıdır acaba

gerçek bir yazı diye ben buna derim çok güzel

biriside cıkıpta adam gibi adam nasıl olunur onu yazsada bzde tebrk etsek.....kmse dört dörtlük degldr böle bi kadın isteyen erkklernde gercekten erkk olması sart bunu kmse unutmasın szlern kadınlardan bklentilernz neyse bzmde o canı cok yanmış haketmedigi seyleri yasamış biri olarak konuşuorum...dogru insanı bulana kadar sabredecksn bkleyecek anlayacaksn..işte odur gercek mutluluk adamlık kadınlık..neyse saol güzel bi yazı...

Tepkiler: minoo

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte şimdi konuyu açtığıma pişman oldum .

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu çıkmaza sokan soru , sizin sorduğunuz soru da ondan.

AKATLI

Üye
çok harika bi paylaşım 10 numara

ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...