ACK Grup Mimarlık Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ACK Grup Mimarlık Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd.
selam arkadaslar
bu sirketin websitesi .bu sirketi taniyan varmi acaba.guvenilirmi .hic bunlardan konut alan oldumu.internetten arastiridm.hic bir bilgi cikmadi.kimler neciler sadece isimler var.onlarda her tarafta kendi reklemlarini vermisler.temmuz 2010 yilinda kurulmus bir grup vede projeleri temmuz 2011 de diye bilgileri var.internete arastirdim bir sonuc vermedi .yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

o kadar şirket varken niye böyle şüpheli idüğü belirsiz şirketleri bulmak zor oluyormu

Konu Sahibi
sunduklari daire fiyatlari cok ucuz vede makul geldi. once bir on arastirma yapayim dedim.bu ayin sonuna kadar alindimi 270 bin ytllik 3+1 daire 145 bin ytl oluyor.kampanya bu ayin sonuna kadar

ne idüğü belirsiz bir şirketse başın ağrıyabilir

Konu Sahibi
sirketi tam olarak bende bilmiyorum.ama yaptiklari proje cok sahane vede cok uygun fiyatlari var.ama sirket o kadar yeniki internet uzerinden haklarinda bilgi toplamak cok zor.o yuzden bende arkadaslardan yardim istedim.maksat basimiz agrimasin.selamlar saygilar

S a arkadaslar,

ACK Grup'un sunmus oldugu Gate of Anatolia konut projesi benimde ilgimi çekti. Fakat yurt disinda kaldigim için konut yerini gezme imkanimda yok malesef. Tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Tesekkürler - Saygilar

Fiyat değişmiyosa inşaat başladıktan sonra alın ve mimar olarak şunları diyeceğim plana baktım otel binası gibi planlanmış gibi çok yakın yapılmış

navti

Üye
arastirilmali...

Tavsiye için tesekkürler. Suan yurt disinda oldugum için insaat durumunu bilmiyorum aslinda. Birazda sabir isi aslinda bu ucuz konut olayi. Hayirlisi diyelim artik...

Anladigim kadariyla insaat baslamamis henüz ve fiyatida yükseltmisler. 1+1 lerin fiyati 100.000 ytl den basliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...