• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

acıll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya__

Üye
    Konu Sahibi
acıll
arkadaslar aradıgım bır sarkı var... laa laaa dıye nagmesı war sarkının nakarat kısmına gırmeden laaaa laaa dıyor...eskı bır sarkı club-tekno tarzı**tanıtımlarda defılelerde arkaplan sarkısı olarakta duyulmus bır sarkı..eskı bır sarkı adını cıkartamadım Fantomas-Rosemary's Baby vve sarkının adı laa laa degıl..uyandım altyapı hazırlarken aklıma geldı 1.5 saattr bulmaya ugrasıyorum bılen warsa yazarsa memnun olurum

buketcik

Üye
bizim dj arattırıyım .oda akşam gelecek.bulamazsan akşama elinde bil.vardır onda.

--------------- Ekleme ---------------

bu parça yabancı mı.yani
la la la laaaa staynemba gibi olabilirmi.

kaya__

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen buldun sekerım bı ozelden yutub lınkle benı aydınlanayım

buketcik

Üye
muhtemelen buldun sekerım bı ozelden yutub lınkle benı aydınlanayım

hatırladım ama ismini bilmediğim için bulamadım.burayı bir incelesene

--------------- Ekleme ---------------

hatırladım ama ismini bilmediğim için bulamadım.burayı bir incelesene

bu değil tabiki sadece site için link atmıştım ekran çıktı.neyse o siteden bak bende bakıyorum.

kaya__

Üye
    Konu Sahibi
senın yazdıgın melodı dogru ama lınktekı aradıgımız sarkı degıl :SS

buketcik

Üye
senın yazdıgın melodı dogru ama lınktekı aradıgımız sarkı degıl :SS

la la la laa steynva aa diye başlayıp sonra hipap olarak devam ediyor.fakat akşamda dinledim ismini bulamadık üzgünüm kaya

kaya__

Üye
    Konu Sahibi
:S sağlık olsun artık

kaya__

Üye
    Konu Sahibi
forumda nedense 2 konu actım sadece buket arkadasım yardımcı olmaya calıstı anlamadıgım cok elzem cevaplarmı arıyorumda kımse cevap yazmıyor bu neden boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...