MasteLaa Üye One S alınacaksa S4 işlemcili olanı alınmalı.Eğer onu bulamazsan XE ye bakmanı öneririm.
hmgurbuz2 Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: One S alınacaksa S4 işlemcili olanı alınmalı.Eğer onu bulamazsan XE ye bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... S4 işlemci ile S3 işlemcinin ne farkı var ?
MasteLaa' Alıntı: One S alınacaksa S4 işlemcili olanı alınmalı.Eğer onu bulamazsan XE ye bakmanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... S4 işlemci ile S3 işlemcinin ne farkı var ?
Mobilator Emekli Yönetici KayraBey' Alıntı: Param olsa alırdım bu telefondan Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun
MasteLaa Üye hmgurbuz2' Alıntı: S4 işlemci ile S3 işlemcinin ne farkı var ? Genişletmek için tıkla ... Ghz farkı var aralarında.Ama s4 işlemcili daha iyi olmasının nedeni henüz s3 ün ne olacağının bilinmemesi.
hmgurbuz2' Alıntı: S4 işlemci ile S3 işlemcinin ne farkı var ? Genişletmek için tıkla ... Ghz farkı var aralarında.Ama s4 işlemcili daha iyi olmasının nedeni henüz s3 ün ne olacağının bilinmemesi.
DreaMagiC Üye MasteLaa' Alıntı: Ghz farkı var aralarında.Ama s4 işlemcili daha iyi olmasının nedeni henüz s3 ün ne olacağının bilinmemesi. Genişletmek için tıkla ... S4 ün test sonuçlarına ve videolarını izleminizi tavsiye ederim farkı anlamanız için
MasteLaa' Alıntı: Ghz farkı var aralarında.Ama s4 işlemcili daha iyi olmasının nedeni henüz s3 ün ne olacağının bilinmemesi. Genişletmek için tıkla ... S4 ün test sonuçlarına ve videolarını izleminizi tavsiye ederim farkı anlamanız için
hmgurbuz2 Üye Konu Sahibi S3 mü S4 mü bakabileceğim bir program varmı?kutusundaki kitapçıklarda yazmıyor ya da Almanca olduğu için ben anlamıyorum.
S3 mü S4 mü bakabileceğim bir program varmı?kutusundaki kitapçıklarda yazmıyor ya da Almanca olduğu için ben anlamıyorum.
DreaMagiC Üye hmgurbuz2' Alıntı: S3 mü S4 mü bakabileceğim bir program varmı?kutusundaki kitapçıklarda yazmıyor ya da Almanca olduğu için ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kutuda 1.5 Ghz mi işlemci yoksa 1.7 Ghz mi ?
hmgurbuz2' Alıntı: S3 mü S4 mü bakabileceğim bir program varmı?kutusundaki kitapçıklarda yazmıyor ya da Almanca olduğu için ben anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kutuda 1.5 Ghz mi işlemci yoksa 1.7 Ghz mi ?
zbiidy Üye kutunun arkasındaki model kısmında; Z520e yazıyorsa S4 işlemcilidir Z560e yazıyorsa S3 işlemcilidir
krazy Üye Keşke Almanyada dayım olsa ya ah şu akrabalar bitirdiler bizi anasını satıyım telefon bile alamıyoruz
Keşke Almanyada dayım olsa ya ah şu akrabalar bitirdiler bizi anasını satıyım telefon bile alamıyoruz
DreaMagiC Üye zbiidy' Alıntı: kutunun arkasındaki model kısmında; Z520e yazıyorsa S4 işlemcilidir Z560e yazıyorsa S3 işlemcilidir Genişletmek için tıkla ...
zbiidy' Alıntı: kutunun arkasındaki model kısmında; Z520e yazıyorsa S4 işlemcilidir Z560e yazıyorsa S3 işlemcilidir Genişletmek için tıkla ...
abandonware Üye DreaMagiC' Alıntı: +1 çok iyidir hemde Genişletmek için tıkla ... şimdi bu abin iyi diyorsa iyidir kardeşim. fakat hazır elin değmişken bi' 150 lira daha verip one x al deirm.
DreaMagiC' Alıntı: +1 çok iyidir hemde Genişletmek için tıkla ... şimdi bu abin iyi diyorsa iyidir kardeşim. fakat hazır elin değmişken bi' 150 lira daha verip one x al deirm.
hmgurbuz2 Üye Konu Sahibi veyseloglu' Alıntı: şimdi bu abin iyi diyorsa iyidir kardeşim. fakat hazır elin değmişken bi' 150 lira daha verip one x al deirm. Genişletmek için tıkla ... Abicim ben telefonu alalı iki hafta oldu yoksa bu mesaj da mesaj sayısı yükselsin diye mı ?
veyseloglu' Alıntı: şimdi bu abin iyi diyorsa iyidir kardeşim. fakat hazır elin değmişken bi' 150 lira daha verip one x al deirm. Genişletmek için tıkla ... Abicim ben telefonu alalı iki hafta oldu yoksa bu mesaj da mesaj sayısı yükselsin diye mı ?
abandonware Üye hmgurbuz2' Alıntı: Abicim ben telefonu alalı iki hafta oldu yoksa bu mesaj da mesaj sayısı yükselsin diye mı ? Genişletmek için tıkla ... bazen almadan telefon ibaresini değiştiriyorlar; nolur nolmaz diye fakat genel itibariyle "mesaj sayısı yükselsin diye mı" bunun için
hmgurbuz2' Alıntı: Abicim ben telefonu alalı iki hafta oldu yoksa bu mesaj da mesaj sayısı yükselsin diye mı ? Genişletmek için tıkla ... bazen almadan telefon ibaresini değiştiriyorlar; nolur nolmaz diye fakat genel itibariyle "mesaj sayısı yükselsin diye mı" bunun için
DreaMagiC Üye veyseloglu' Alıntı: bazen almadan telefon ibaresini değiştiriyorlar; nolur nolmaz diye fakat genel itibariyle "mesaj sayısı yükselsin diye mı" bunun için Genişletmek için tıkla ... 1000 mesajı geçti artık gereksiz mesaj yok
veyseloglu' Alıntı: bazen almadan telefon ibaresini değiştiriyorlar; nolur nolmaz diye fakat genel itibariyle "mesaj sayısı yükselsin diye mı" bunun için Genişletmek için tıkla ... 1000 mesajı geçti artık gereksiz mesaj yok