acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknszk

Üye
    Konu Sahibi
acil
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtım isem acemiliğime verin Nokia 3120 kullanıyorum hafıza kartına hiç bir şekilde mp3 atamıyorum disk yazmaya karşı korumalı diyor gitmediğim telefoncu kalmadı Lütfen yardım edin

kardes sen hafıza kartını pc ye takarken aparatıyla bırlıkte takıyorsun demı eger cevabın evet ıse o aparatın yanında kucuk beyaz bır dugme var boyle aşagı yukarı gıden bır dugme işte onu yukarıya getır bırde oyle dene bakalım

hknszk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş denemediğim bir şey kalmadı

harun22

Üye
hafıza kartında şifre var mı ?

----------Eklendi @ 02:57:27 ---------- Yazıldı @ 02:56:57 ----------

Eğer varsa kaldır birde öyle dene

hknszk

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı telefoncuya götürdüm onda oldu disk yazmaya kopyalanmaya karşı korumalı ya korumayı kaldırın ya da başka bir disk kullanır diyor pc ye format bile attım yine aynısını diyor

sorun hafıza kartında.kartın üzerinde bir dügme varsa onu çek yoksa bi virüs tarama programıyla(antivirüs degil.combofix tarzı bir program)tarama yaptır.eger birşey çıkmazsa kartını pc ye yedekle biçimlendir.sonra ayıklama yap(gereksiz veya bilmedigin dosyaları sil).şimdi yedegi tekrar karta taşı.tekrar dene.eger hala aynı sorunu verirse başka bilgisayarlarda dene.

Mangdaşire nickli arkadaşın dediklerini uygula veya telde virüs vardır

bide bu konuda programı indirip dene maxicep.com/pc-program-makaleleri/flash-disk-bicimlendirme-sorunu-cozum-293128.html

Ocean258

Üye
hafıza kartın sorunlu kardes banada olmustu aynısı onu degıstır bence

amelia75

Üye
bence önce başka bir telefona hafıza kartını takıp bir bak... ondan sonra diğer uygulamaları uygula...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...