acil yardım n8 kamera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
acil yardım n8 kamera
arkadaşlar n8 telefonumun kamerası genellikle bulanık parlak çekiyo ve net çekmiyor ve kameradaki o dikdörtgen şeklindeki şey kayboluyor ve görüntü bulanık yada karanlık oluyor arkadaşlar yardımız gerekli napmalıyım

Uruloki

Üye
yeni aldıysa ve arkadaki jelatini çıkarmaduysan çıkar ondan dolayı yapabilir ama jelatin yoksa öyle çekmesi imkansız

safisa

Üye
kamera ayarlarını geri yükle

beyle sa. bende n8 aldım yeni arkadaki jelatini kaldırmak istemedim ama bulanık çekiordu biraz parlıodu :S çıkardım bende fakat çizilmesini nasıl önlicem ?yani çizilirmi kolay kolay ocam yada çizilirse nolur bi öneririz yada yorumn yapsanız çok sevinirim

safisa

Üye
<br />
<br />

----------Eklendi @ 15:58:04 ---------- Yazıldı @ 15:56:36 ----------

rahat ol çizilmez.ondeki ekran nasıl cızılmezse oda aynıdır.ben2aydır kullanıyorum sorun yok

sende kaldırdınmı kameradaki jelatini ? hiç bişey olmadı demi ben çok titizimde çizikden bin tl verdim sabahtan beri okulda kullandım çizilmedi ama yinede sağlamdemi o cam

Uruloki

Üye
ön siparişle aldım 8aydır kullqnıyorum ve aldığımdan beri jelatin yok yani kaldırdım hiçbir çizikde yok merak etme

çok tşkler herkeze hayırlı olsun bende dün aldım çok güzelbi alet her türlü şeyi karşıyılıor :S okadar da kasmıor telefon sonuçta pc değilki kassın yemin ederim dünden beri 1 kere bile reset atmadı. sadece merak ettiğim usb den takınca şarj oluyor dior :S onu kapatamadım bi türlü batarlayyı ölüdrecek bende usb den takiom 1 defa taktım sadece onuda şarj ettirmedim. nasıl kapatabiliriz usb den şarjı depolamayı seçiom ama yinede şarj edior ya

safisa

Üye
<br />
<br />

----------Eklendi @ 16:38:21 ---------- Yazıldı @ 16:34:39 ----------

bend sarj olayı uyarı verınce oluyor usb den.sarjım doluyken bagladmda doldurmadı bataryayı

yok bende doluykende şarj oluyor dio usb den ya onu çözmem lazım bi şekilde.

----------Eklendi @ 17:16:18 ---------- Yazıldı @ 16:42:07 ----------

Beyler Telefon harika Usb den şarj ettirmemenin yolunu bilen varsa sölesin. yada siz nasıl data atıyosunuz şarj ettirerek mi ? benhesiburadadan aldım telefonu gayet kullanışlı güzel bi tema bulamasamda şimdili k test ediyorum.

Utku

Üye
n8 in bataryaya birşey olmaz merak etme(birşey olsaydı nokia böyle bir öz. kullanmazdı)

Uruloki

Üye
evet sorun olmuyor yeni nesil pillerde sen çalışırken tak telefonu istediğini at o da o ara depoyu fulllesin

oke madem ben telefon konusunda çok titizimde. Bana N8 için kılıf önrebilecek varmı acaba cebime deri kılıflamı koysam yoksa delikli kılıf mı alsam bi fikir verebilecek varmı =?

Uruloki

Üye
ekran çizilmşyor kasada çizilmiyor amz hoş durmasını istersenn delikli derim hem hiç çıkarmadan kullanırsın

Bu nokia n8 i deri kılıf olmadanda kullanabiliriz demi _? pekibu orjinal jelatini çıkarmadan ekrandan kullanmıyorum ben ama izler oluor jelatini çıkarıpda kullannalar vamı ?

Uruloki

Üye
8 aydır jelatin yok birşey olmuyor merak etme

Emre-45

Üye
Kılıf için Nokia nın kendi ürettiği orjinal slikon kılıfları öneririm. Bende siyahı ve mavisi var değişik değişik kullanıyorum, çok kullanışlıdır.

oke tşkler hem kılıf hem taşıma kılıfı aldım mutluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...