Acil Yardım Lütfen Yazılım Atma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Lütfen Yazılım Atma
lütfen biri yardım etsin yazılım atarken sonlara doğru bi hata verdi yarım kaldı tekrar dene diyorum olmuyor ve tel hiç açılmıyor ne yapmam lazım lütfen yardım

--------------- Ekleme ---------------

işte hata mesajı

<script src='http://img135.imageshack.us/shareable/?i=adsznat.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

TheORCUN

Üye
Yeter ya yaz yaz bıktım 1-) Antivirüs programı olmamalı 2-) Laptop kullanılmalı!!

(Artık bu yazıyı kopyalıyorum not defterime... Gördüm mü böyle bir konu yapıştırcam !!!)

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla ilk defa okuyorum ben bu ilk deneyişim yardım için saol bi deneyeyim umarım işe yarar

Normal açılmıyorsa hard format ile dene kesin açılacaktır (Hard Format: Ses kısma tuşu+menü tuşu+kamera tuşuna basılı tut ve bunlar basılı iken açma kapama tuşuna basılı tut 1 kez titreyince açma kapama tuşunu bırak diğer 3 tuşu nokia yazana kadar basılı tut.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
maalesef olmuyor nokia yazısı gelmiyor ki zaten açma tuşuna basınca bir kre titriyor ama ekran hala siyah başka hiçbi aktivite yok

Aynısı banada oldu arkadaşım ama sen galiba hard formatı yapamadın onu doğru yapmaya çalış kesin açılacaktır.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
şu an laptop ta deniyorum anti virüsü de kaldırdım bakalım sonuç ne olacak. Umarım bu kez işe yarar hay ben kendime
keşke hiç denemez olaydım

maalesef orçun kardeş defalarca kez söylemişsin ama işe yaramadı aynı hatayı veriyor antivirüsü kaldırdım ve laptopla denedim olmuyor Nokia Shop yolu gözüktü bize yazılım atmadan para alırlarmı acaba

fckrby

Üye

arkadaşım senin tel dead olmuş.. phoenix ile dead flash atmalısın konuyu forumda bulabilirsin.... telaş yapma telefonun asla çöpe gitmez.... eğer konuyu bulamazsan ben sana kısaca anlatırım....

sh0ck

Üye
O işleri flash atmadan önceden yapman lazımdı be akıllım.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
zaten dead flah atıyorum o konuyu okudum ama hep aynı hata

fckrby

Üye
navifirm plus indir az önce açtığım konuda linki var.. sonra üstteki sekmelerden nokia care suiteyi seç . oradan ilgili yazılım dosyalarını bul ve seçili olan 6 dosyadan başka uda isimli dosyayı da indir.... phoenix ie tekrar dead flashla..... unutma dead flash yaparken no connectionu seçmelisin ve sonra file kısmından open product diyip oradam rm596yı seç ve flashinge gir oradan dead flashı seç dosyaları seç ve firmware update de...... refurbish değil uyarayım firmware update.... işin bitince haber ver ..... kolay gelsin... (sana 1.8 gblık dosyayı ekletmedim indirmesi uzun sürer sen bir an önce teline kavuş diye istersen bi ara onu indiripi yeniden flaslarsın...)

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
formatta işe yaramıyor zaten formatın işe yarayacağını sanmam yazılaım atarken yarım kaldı işlem sadece yazılım kurtarır bunu ama atamıyorum işte

fckrby

Üye
zaten dead flah atıyorum o konuyu okudum ama hep aynı hata
sen benim dediğim şekilde indir dosyaları navifirm plustan ve nokia care suiteden.... 013 olanı seç toplam 7 dosya..... başka yazılım dosyaları dead flashta hata verebiliyor.....

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
deniycem kardeş saolasın haber veririm işim bitince

ben 011.012 deniyorum sorun ondanmı acaba telde 013.016 war nawifirmde bulamamıştım benim product olanı

fckrby

Üye
deniycem kardeş saolasın haber veririm işim bitince

ben 011.012 deniyorum sorun ondanmı acaba telde 013.016 war nawifirmde bulamamıştım benim product olanı

dediğim yerden 15-20 dosya geliyor karşına fakat 6sı seçili sen onlara sadece udayı ekle yani toplam 7 tane.... bu arada dead flash yaparken sana kabloyu çıkar diyecek powera 8 saniye bas tekrar tak ve ok de diyecek.... orada dikkatli olmalısın 8 saniye dediği şey telefonun baştaki 1. titremesinden sonra art arda 3 kez titremesi gerekiyor 3lüden sonra hemen tak ve ok tıkla kolay gelsin.....

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
iyide uda var zaten bende 7 dosya var bende başlamadan önce rm-596_029_000_m012_16G.fpsx bu dosya eksik dewam etmek istermisin diyordu ewet diyodum bende acaba onu indiriptemi denesem senin verdiin navifirm de o dosyayı görüyor

ama kabloyu çıkart demiyor sadece açma tuşuna bas diyo ilk titremeden sonra atmaya başlıyo yazılımı

fckrby

Üye

sadece bu 7 dosyayı kullan

RM-596_013.016_00.01_79.92_prd.rofs3.fpsx
RM-596_013.016_02.01_Euro_2_79.92_prd.rofs2.fpsx
RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx
RM-596_013.016_79.92_prd.core.fpsx
RM596_0599821_013.016_007.vpl
RM596_0599821_013.016_007_signature.bin
RM596_0599821_013.016_007.dcp

bunu indirip kullanmana hiç gerek yok teli kurtarmak için(RM596_032_000_M012_16G.fpsx)

by_oguz

Üye
phonexi ve ovi suiteyi uyumluluk modunu vista service pack 2 yap yönetici olarak çalıştırı işaretle, dead phone flash forumda bul ona göre yap. sorun hallolacaktır.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben vazgeçiyorum iyice sinir geldi artık telin tamamen içine etmeden yarın nokia shopa gideyim herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür

mx keyde yada hwkda yazılım atmayı dene atarken anti virüs proğramın varsa devre dışı bırak düzelir yazılım yarım kaldıysa hard format yemez flaş uçmuş durumda şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...