acil yardım lazım lütfeeeeeennnnnnnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
acil yardım lazım lütfeeeeeennnnnnnnn
arkadaşlar bu gün n97 black flash attım belleye benzesin diye ardından telefon açılmaz oldu kendi rm-505 buldum yükledim açılırken titriyor okadar bazende siyah ekranda çizgi çizgi oluyor tüm değerli üstadlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

PriveT

Üye
Gecmis olsun eminim biri yardimci olur.
Ama cevap gelmezse benim tavsiyem sifirdan tekrar yuklemen.

düşük sürüm attın galiba.en son sürüm yazılımı yüklemeyi dene.

Konu Sahibi
En son sürümü yükledim internetten buldum ama emin olamiyorum ellinde olan varsa sevinirim

bygokhan

Üye
kardeşim sırası ile ;
1- phoenix i ve nokia'a ait bütün programları, usb driverlarını kaldır .
2- Başlat >çalıştır a %temp% yaz enter .CTRL+A shiftDel enter ile herşeyi sil.
3- OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 'li jaf programını kur forumda var.
4- NaviFirmEx indir yükle forumda var.NaviFirmEx'i aç RM-505 i seçtikten sonra en son dosyaları al.
5- Yükleme klasorune (C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-505) kopyala indirdiğin flashı.
6- Yükleme jaf emulator v5 i aç yükleme yapmayı bilmiyorsan forumda var dikkatli yap.
7- Flash butonuna tıkla ve sırası ile kabloyu tak ardından bataryayı bunu yapman için 3 saniyen var.
8- Yükleme başarı ile bitti yazıncaya dek bekle.

sorun yaşarsan bygokhan@msn.com buyur yardımcı olayım.

Tepkiler: bymen07
-Arkadaşım cihazın yazılım sürümü düşük olabilir.Eğer bu şekildeyse Navifirm aracılığıyla Orjinal Yazılımı kur.Sürüm ile ilgili seçim yaparken sonucusunu(en yüksek sürümdür) seç.Ve JAF ile Flash işlemini uygula!
-Cihazın Flash'ı yanmış olabilir.Eğer böyle ise Servis'e göndermen gerekir.
-Cihazın RAM kısmı yanmış olabilir.Yine Servis'e göndermen gerekir.
Endişelenme ama! Mesela bende flash işleminin yarıda kaldığını,ekranın kapandığını bilirim.Zor kurtardım Servis'e göndermeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...