Acil yardım edebilrmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım edebilrmisiniz
S.a arkadaşlar ben sonyericsson vivaz pro kullanıyorum s60v5 işletim sistemli 5800la özellikleri birbirne çok yakın. Mesela ben telefonuma tck belleyi yüklemek istiyorum deniyorum herşeyi anlatımdaki gibi flash tuşuna bastıktan sonra yazılar falan çıkıyor telefonun açma düğmesine basın diyor sonra telefon bulunamadı diyor olmuyor yani. bu tck belleyi sony ericsson vivaz pro s60v5 işletim sistemli telefonumu 5800ın cfw lerini yapmamın bir yolu yokmudur yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Bunu yapmanın herhangi bir yolu yoktur. 5800 veya diğer s60v5 in fw lerini yüklemen imkansızdır. Senin yapman gereken modlama bilgisini öğrenip kendine fw yapmandır. Başka türlü yapamazsın.

ege099

Üye
    Konu Sahibi
modlama bilgisini nasıl öğrenicem bi fikrin varmı ve kendim nasıl fw yapıcam

Ns_Lion

Üye
böyle bişi imkansız dostum yapacağın tek şey gidip 5800 almak

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bi yerde bulamıyorum bulmam imkansız gibi (

Hiç bi yerde bulamıyorum bulmam imkansız gibi (

nokianın yazılımları navifirm adlı pro da bulunuyor. Biraz araştır. Sony ericcson unda vardır böyle bir şeyi. Yoksa sakın uğraşma. Telefonun açılmazsa anca servis açar haberin ola

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 5800 flashını atmayı çok denedim jafla rm356 seçip flasha basıyordum sonra talimatları uyguluyordum telefonun açma düğmesine basınız yazıyordu basıyorum sonrada telefon bulanamdı diyor bende uğraşmadım

sony e jaf la flaş atamazsın. Senin uğraşman için ilk önce flash dosyalarını bulman daha sonra flash atacak programı bulman gerekir. Internette sony e fw yapan var mı? Varsa onla iletişime geçebilirsin. Fakat tekrar dediğim gibi orjinal flash dosyalarını bulmadan bu işe girişme

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Tama saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...