Acil Yardım Bekliyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vben

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Bekliyorum !!
Selam, 3 gün önce kendime 2. el bir turkcell blackberry 8120 aldım ve bazı sorunlarım var malesef..

ilk olarak Facebook a girmeye çalıştığımda ( We cannot reach the Facebook servar at this time. Please try again later. (100) ) uyarısını alıyorum.. Türkcellden 250 mb internet paketi aldım. Ancak aynı sorun 2 gündür devam ediyor. Aynı şekilde msn ye girmeye çalıştığımdada ( Hizmet bu handheld için etkin değil. ) uyarısını alıyorum.. Yazılım güncelleyerek bu sorunu çözebileceğimi düşündüm kutu içeriğinden bir cd çıkmadığından dolayı turkcell in sitesinden Blackberry Desktop Software i yükledim ancak bu seferde usb yi taktığımda Desktop Software Blackberry cihazınızı bağlayın yazısı çıkıyor.. Oysaki telefonumu bilgisayarıma taktığımda dosyaları görebiliyorum.. Eğer sorun başka birşeyden kaynaklanıyorsa nedir ? ve Desktop Software de telefonumun görünmesini nasıl sağlayabilirim ?

(Bu arada arkadaşlar fazla önemsemedim şimdiye kadar ancak telefonumda rehberde dolaşırken yanlış biryere bastım artık rehbere girdiğimde adres yok ve yukarda bul: olan bir ekran geliyor burada çıkamıyorum numaralara ulaşmak için seçeneklerden sım telefon rehberine giriyorum.. Tümünü adres defterine... seçeneğinide denedim ancak olmadı vaktiniz varsa bunada bir el atarsanız sevinirim saolun.. )

ARKADAŞLAR SORUNLARIM BİRAZ FAZLA OKUMAK İÇİN VAKTİNİZİ AYIRIRSANIZ GERÇEKTEN ÇOK SEVİNİRİM KAÇ GÜNDÜR ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM YORULDUM ARTIK.. SAOLUN

kol@j

Üye
soft ware 'i black berry sitesinden yükle..

turkcell'i de arayarak wap ayarlarını al...

vben

Üye
    Konu Sahibi
sofware son sürüm turkcell yetkili zaten bu konuda oradan indirdim ne farkı var acaba ? Birde wap ayarlarını türkcell i arayarak nasıl alabilirim biraz ayrıntıya girersen sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...