(ACİL)Whatsapp Kapatma Sorunu

Konu Sahibi
(ACİL)Whatsapp Kapatma Sorunu
Öncelikle buraya bu konuyu açmaktaki amacım burdaki arkadaşların bilgisine güvenmem umarım yardımcı olursunuz. Derdimi anlatayım kısaca 5800 xpresmusic modelinde telefonum var ve faturalı hat kullanıyorum, whatsappta yüklü olduğu için sürekli internete bağlı bir durumda. Yaptığım araştırmalar sonucunda whatsapp basit bir şekilde kapatılamıyor. Kullandığım telefon modelinde hiç bir şekilde hattan internet kapatılmıyor özelliklede whatsapp uygulaması yüklüyken paket veri bağlantıları silinsede ''gerektiğinde sor'' kutucuğu işaretlensede kapatılmıyor. Bildiğiniz veya kullandığınız bir program var mı benim işime yarayabilecek yardımcı olursanız cok sevinirim. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Bende Nokia E71 var ve aynı sorun. Symbian'ın zararları Bildiğim kadarıyla kapatılmıyor öyle kullanıcaksın mecburen

Konu Sahibi
Böyle kullanılmaz ki ama ya whatsapp programının çalışmasını engelleyen bir program yapmışlardır mutlaka

Konu Sahibi
yükledikten sonra neler yapmam gerektiği hakkında açıklamalı bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum

_RYUK_

Üye
uygulamayı yükle whatsapp dan isin bittikten sonra yükledigın uygulamaya girip whatsapp kapatabilirsin

Konu Sahibi
çok teşekkürler umarım işe yarar

- - - Eklendi - - -

harikasınız siz ya