Telefon Tavsiyesi ACil telefon alıyorum

Rainesto

Üye
İkinci el olarak almayı düşünüyorsan ikinci el al lumiaların ikinci el fiyatları ucuz

ByKatre

Üye
ben google yı de tasvip etmiyorum açık kaynak kod sistem de tamamen özelleştirebilirsin yani sistemin google ile bağlantısını kesebilirsin, hem de eğer bu işin ehli iseniz linux alt yapısını anlatmama gerek yokbu arada google ile çalıştınız mi da resimleri pazarladığını söylüyorsunuz Dostum Açıklamayı Arkadaşa Yaptım. Şu seviye de kimse linux ile yarışamaz. Her açıdan

Bir konuda yanlışınız var. Android linux değil Yarı Linuxtur . Gerçek linux mobil işletim sistemi Meego (N9) ve Mameo (N900) dur.
Şimdi ki halefi ise Sailfish'tir.

Tepkiler: oznkrts

4MaGuS

Üye

bir çok forum sitesinde haber yapıldı ben deneyip görmedim tabiki ama haberler o yönde idi arkadaşların dediği gibi android tam linux sayılmaz portlanmış hali megouda tam olarak sayılıyor mu bilmiyorum ama o sistem daha çok hoşuma gidiyor benim ve daha kullanışlı ve açık gibi geliyor her konuda ayarlamalar falan

Meego ve Mameo tam linuxtur. Tüm komutlar makine dilinde işlemciye gider. Androidte ise dalvik ve art sistemi ile makine diline çevrilir. Yani bir nevi sanal makine kullanıyorlar.

Tam olarak Lumia 925'i anlatmışsın.

Tepkiler: ByEmre221 ve oznkrts
Benden alinti yapildigi için cevap verdim. Kusura bakma.

ByKatre

Üye
Bir konuda yanlışınız var. Android linux değil Yarı Linuxtur . Gerçek linux mobil işletim sistemi Meego (N9) ve Mameo (N900) dur.
Şimdi ki halefi ise Sailfish'tir.
Yarı Linux Olması Bir Şeyi Değiştirmez. Kökü Linux Tur Her Şeyi Root Yapar. Linux Komutları Android Platformunda da Geçerlidir. Bende MeeGo Yu Daha Çok Severim. Belki De MeeGo Nun Yayılmasını Istemediler. Belli Güçlerin Elinde. Milleti Kapalı Kaynağa Bağımlı Kıldılar.

Tepkiler: Aybin.Kilic