AciL Pazartesiye Kadar Yardım Lazım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizmoca

Üye
    Konu Sahibi
AciL Pazartesiye Kadar Yardım Lazım !
ArkadaşLar önceLikLe merhaba ben bu forumun yeni üyesiyim TeLefonum Nokia Xpress Müzik 5130 . Ben bu teLefondan internete-Facebook'a fotograf yüklemek istiyorum. Benim teLefonumda Shara On Ovi diye bir program var. OnunLa yapmayı denedim şebeke kabuL etmiyor gibi bişey çıktı. Başka türLü de nasıL yükLiycemi biLmiyorum. Bana pazartesiye kadar yardım edin. Çünkü Pazartesi günü tatiLe gidicem Lütfeen yardım

den1905

Üye
kardeşim pazartesiye kadar en kötü ihtimal gidersin bir internet cafe'ye upload edersin resimlerini. resimler telefonundaysa onuda bilgisayara atmak çok zor olmasa gerek.

telefondan resim eklemek için facebook'un mobil yükleme bölümü var sanırım ama tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum.

Öncelikle Hoş Geldin Foruma

Internet Paketin Varsa Facebook'a Resim Atmak 5 Saniyeni Almaz

Yapman Gereken

adresine giriş yaparak ana sayfada durum güncelleme bölümünün altında FOTOĞRAF yazıyor oradan yükleyebilirsin fotoğrafların kalitesini bozmuyor

gizmoca

Üye
    Konu Sahibi
Çok saoLun TaDaGoPiE 'nin dediği gibi yapmaya çaLışıcam şimdi

----------Eklendi @ 18:09:06 ---------- Yazıldı @ 18:06:49 ----------

YaLnız internet pakatim yok NasıL oLcak ? Daha da açar mısın ??

Kefelon

Üye
telefonunda wifi varsa tatil yerlerinden wifi noktası çok bulunur onlardan birine bağlanıp işini halledebilirsin

harun22

Üye
5130 da wi-fi yok.
Eğer hattın vodafone ise KUTLAMA yaz 3636 ya gönder 15 Ağustosa kadar internet bedava oluyor. (3gnin 2. yılının kutlaması çekinirsen diye )
Kolayca halledersin işini

gizmoca

Üye
    Konu Sahibi
MaaLesef ne wifi var ne de hat Vodefone TurkceLL

Kefelon

Üye
turkcelldede en pahalı internet var artık gelince yüklersin

bence hemen bi arkadaşından filan vodafone hat bul arkadaşın dediği gibi KUTLAMA yaz 3636 gönder keyfine bak

gizmoca

Üye
    Konu Sahibi
Babamın hat Vodefone Onunkini aLırım ama nasıL yükLiycem iştee !! :/

'Patron

Üye
ozaman kalırsın oyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...