Acil.......! Galaxy S2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Acil.......! Galaxy S2
Galaxy S2 için Android 4.1 Jelly Bean OTA Güncellemesini Yükledim Ama Telefonum Tuş Kilidi Açarken Kitleniyor 7 saniye gibi bir süre Düzeliyor gene Msj Yazarken 3-5 saniye duraksıyor neden acaba Bilen Varmı ?

serinaga

Üye
Galaxy S2 için Android 4.1 Jelly Bean OTA Güncellemesini Yükledim Ama Telefonum Tuş Kilidi Açarken Kitleniyor 7 saniye gibi bir süre Düzeliyor gene Msj Yazarken 3-5 saniye duraksıyor neden acaba Bilen Varmı ?

Hafıza kartı varsa çıkart birde öyle dene ...

Tepkiler: AbdurrahimYetim

Samet.25

Dedigin recovery res atarsin ordan tele ama pc den orjinal romu yuklemen lazim.silince tel acilmaz iyi arastir ole yap ne yapacaksan telefon brick olmasin

Konu Sahibi
Bu 4.1.2 orjinalı galaxy s2 için yayınlandımıki tr de haberim yok indirdim yükledim sadece dediğim sorun oluyor başka bişede yok hafıza kartını çıkarıp deneyecem bide dediğin gibi

serinaga

Üye
Bu 4.1.2 orjinalı galaxy s2 için yayınlandımıki tr de haberim yok indirdim yükledim sadece dediğim sorun oluyor başka bişede yok hafıza kartını çıkarıp deneyecem bide dediğin gibi

Bence düzelme ihtimali olabilir, çünkü eski sürümden kalma bazı dosyalarla çakışma yapıyordur. Eğer sorun düzelirse, kartı PC'ye bağla, içindeki önemli dosyalarını yedekleyip, formatla öyle tak tele ... Kolay gelsin

Tepkiler: AbdurrahimYetim
    Konu Sahibi

Sağol Kardeşlerim Tavsiyeleriniz için

O sorun yazılımdan dolayı. Bende de. Oluyor. Test sürümü zaten. Tam Sürüm çıkınca düzelir.

Konu Sahibi
O sorun yazılımdan dolayı. Bende de. Oluyor. Test sürümü zaten. Tam Sürüm çıkınca düzelir.

ozaman Hafıza KArtından KAynaklanmıyor Yani

- - - Eklendi - - -

Peki Bu Sürümün Orjinali ne Zaman Yayınlanacak Bilginiz Varmı ?

ota güncellemesi derken ? yazılımı nerden yüklediniz?? sammmobile dan indirdiyseniz wifi driver i ile ilgili bi sorun yüzünden bu sorun çıkıyo. ama çözümü de var. nerden yüklediğinizi söyleyin ona göre yardımcı olayım

Konu Sahibi

Ben İnternetten indirdim odin Nenilen O program Yardımıyla Yükledim.. Nasıl Giderilecek PEki Bu Sorun ?

bu linkteki dosyayı telefonu download moduna alıp odinden pda kısmına yerleştirerek yükle sorunun giderilecek. dosyayı yüklediğin zaman gokhan morak in yapmış olduğu siyah kernel yüklenmiş ve telefonun rootlanmış olacak onu da belirteyim. ekran donma sorunu wifi driver ı yüzünden olduğu için gokhan moral eski wifi driver ını kernel içerisine eklemiş. kısacası orijinal sürüm çıkana kadar bu kerneli kullanarak sorununu çözebilirsin. başka bi yolu yok

Konu Sahibi
Peki jelly bean deneme sürümü bunu kullanmak istemiyorum ben... Ama En son Resmi Güncellemeyi nerden nasıl İndircem

Peki jelly bean deneme sürümü bunu kullanmak istemiyorum ben... Ama En son Resmi Güncellemeyi nerden nasıl İndircem
sammobile dan 4.0.4 indirip odin ile atabilirsin. ülke farketmez. yada tr için istiyosan 4.0.3 var en son. karar senin wipe yaptıktan sonra istediğin romlar arasında sorunsuzca geçiş yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...