TheMadness
Üye
aahahaahhahaa
- - - Eklendi - - -
malesef Alevcim , olmuyorben ttneti biliyorum (ya şansıma yaptım yada harbiden kendi yöntemimi buldum ) Ama vınnın bi yolunu bulacam kafaya taktım
offf of of eyvahbu vınn'ı kotasız yap sana ayakkap bacığı ve 4 gb üstüne ice tea dökülmüş flaş bellek vercem (ama İzmire gelirsen)
ooo . Sen bana pmden şeyapıver abi ozmn onu bi şey etsen güzel olur
H@ndl€r ile yapılır, ama forumda yasak ve illegal.
Beleş internet diyebiliriz. ama forumda yasak anlatımı .....h@ndl€r ne
İzmir güzel
offf of of eyvahİzmir nasıl güzel biyermi
Ha şu beleş internet ? Dns değiştirici. Proxy vs vs. Ama vınnla ne alak..... haaaaaaaaa Vınndada simkart varAbi sen en iyisi pmden şeyedersen güzel olacak
Valla Maddness abi bana pmden o dns şeylerini şeysetseydi bende sana pmden şeyederdim ama bende tam bilmiyorumtatlım bana o beleş internet dns'sini bana pm'den şey edebilirmisin
Valla Maddness abi bana pmden o dns şeylerini şeysetseydi bende sana pmden şeyederdim ama bende tam bilmiyorumÖğrenecektim ama sonra dedim uğraşamam öğrenmedim Dur bi mesaj atayım cevap verecekmi
- - - Eklendi - - -
Yok ya ben bu tür kısıtlamalara gelemiyorum. kısıtlama konunca tırlatıyom (Haklı yerede olsa kısıtlamaya dayanamıyorumnese çok şey yapma ben zaten öylesine şey etmiştimbenim internet kotasız zaten ama yinede fazla bilgiden zarar çıkmaz
Yok ya ben bu tür kısıtlamalara gelemiyorum. kısıtlama konunca tırlatıyom (Haklı yerede olsa kısıtlamaya dayanamıyorum) Bide merak ettim bakalım vınnda kota kaldırma varmı diye ama handlerla oluyo sanırsam . Biraz daha araştırırsam bulucam
tatlım bana o beleş internet dns'sini bana pm'den şey edebilirmisin
Bizim bi arkadaş var sürekli kullanıyor hiç bi problem olmadı bugüne kadar ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor .
Alev yasal değil ama biliyosun değil mi?
bişi olmaz annem avukat babamda polis
Bedavaya verilirse kimse yanaşmayacağından anca paralı olunca manası oluyor yoksa bedava dağıtılsa,vay gsm firmalarının haline ttnet,smile vs ozaman topu dikeranlamadığım şey beleşe interneti kullanabiliyoken neden interneti satıyolar ayrıca bi sınırı da yok internetin ne bir insan gücü ne bi kaynak internet çeşmeden akmıyo neden para veriyoz ?!?!
o yüzden zam getiriyolar sanırım
Bedavaya verilirse kimse yanaşmayacağından anca paralı olunca manası oluyor yoksa bedava dağıtılsa,vay gsm firmalarının haline ttnet,smile vs ozaman topu diker
Aslında şu var internet paketinden şu anda,teknoloji geliştiğinden aramadan tutun,mesajlaşma vs hepsi oluyor öyleliklede yine zarara giriyor gsm firmaları
Malesef hatta kendilerini aşıp,size bir sms gönderip tl'lerinizi bir anda çekebiliyorlar,bakiye sıfırlanıyor.
o yüzden zam getiriyolar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?