• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Abartısız Bu şarkıyı 4 Hafta dinlemediysem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu şarkı beş para etmez ne kulak varmış sende git teneke çal onu dinle boşa indirdik yaw

ne teşekkürü ya dalgamı geçiyon emek dediğinde başka yerden alıp koyuyon sanki kendin yaptın hadi hepsini geçtim bu şarkı teşekkürü haketmiyo ki kendine işkence etmek için mi 4 hafta dinledin

Konu Sahibi
ne teşekkürü ya dalgamı geçiyon emek dediğinde başka yerden alıp koyuyon sanki kendin yaptın hadi hepsini geçtim bu şarkı teşekkürü haketmiyo ki kendine işkence etmek için mi 4 hafta dinledin
senin müzik tarzın nedir ben anlamış degilim ben burda paylaştım isderal isder alma.. senin müzik tarzın nedir ben anlamış degilm allhım yarrabm ya

Kusura bakma ama o kadar ruhsuz bir şarkı ki, sadece elektronik birtakım melodiler, arkada güm güm

senin müzik tarzın nedir ben anlamış degilim ben burda paylaştım isderal isder alma.. senin müzik tarzın nedir ben anlamış degilm :d allhım yarrabm ya :d

adam haklıymıs bu ne muzık boyle 1 dk gerı donuşum kutusunu boyladı

Revengeful

Emekli Yönetici
Tarzım değil ama sağol

Bakalım bende o kadar dinleyecek miyim Teşekkür ederim

batticon

Üye
Biz ramazan boyunca bunu dinledik kardeş sen neden bahsediyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...