arkadaşlar o web üzerinden bedava internete girme olayını biliyoruz hack konularında hiç bilgim yok ama birkaç şey söylemek istiyorum belki bu işi uzmanca bilen arkadaşlar vardır şimdi ben eliteproxy programını pc ye kuruyorum ve çalışan proxy adreslerini o programa veriyorum ve program o proxy adreslerini test ediyor bazen vodafonede çaık oluyor bir dk yada 30 saniye gibi ama oda sana denk gelirse program aktiv proxleri bulduğunda hemen bağlantı tuşua başıyorum ve sen pc yi kapatmayana kadar yada interneti sollandırmadığın sürece bağlantı kopmuyor bu zor olan kısım 5 saat oturursun test edersin artık oda şansa kalmış aslında bahsi konu şu olacaktı mademki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresssiyle internete erişiyorsak o erişimi elite proxy programıyla naşıl eşleştireceğiz nasıl o bağlantıyı sağlıyacağız eğer onu bulabilirsek bilgisayarı bir proxy adresi üzerinden bağlamış oluruz ve pc de herşey bağlanır ilginize tşk ederiz umarım birisi bu çözümü bulur internete çok acil ihtiyacım var arkadaşlar yakında bedva internet demişler ama henuz birşey yok ok spas dıkım