ibonline Üye <span style="font-size:12pt;line-height:100%">A</span>ptal <span style="font-size:12pt;line-height:100%">Ş</span>aşkın <span style="font-size:12pt;line-height:100%">K</span>ız
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">A</span>ptal <span style="font-size:12pt;line-height:100%">Ş</span>aşkın <span style="font-size:12pt;line-height:100%">K</span>ız
Galaxy nExUs Üye Acıyor canım sevmezsin beni, Şaşırırım bir gün dönersen geri Kimse alamaz işte o zaman elimden seni (Nasıl oldu? Eyimi? hemen şimdi yazdım)
Acıyor canım sevmezsin beni, Şaşırırım bir gün dönersen geri Kimse alamaz işte o zaman elimden seni (Nasıl oldu? Eyimi? hemen şimdi yazdım)
DeLmIrA Üye <span style="font-size:10pt;line-height:100%">A</span>zıma <span style="font-size:10pt;line-height:100%">Ş</span>ettin <span style="font-size:10pt;line-height:100%">K</span>ızzzz
<span style="font-size:10pt;line-height:100%">A</span>zıma <span style="font-size:10pt;line-height:100%">Ş</span>ettin <span style="font-size:10pt;line-height:100%">K</span>ızzzz
gknky Üye aşk ın anlamı yoktur ne zamn aşık olursan herşey anlamlı gelir sana herşeyden bi anlam çıkarırsın şu anda benim olduğu gbi
aşk ın anlamı yoktur ne zamn aşık olursan herşey anlamlı gelir sana herşeyden bi anlam çıkarırsın şu anda benim olduğu gbi
***BlackrosE*** Üye Aşk insanın tek yenildiği ve yenileceğini bile bile savaşa girdiği bir mücadeledir... Genelde seven kaybeder... Yada sevgisini belli eden!!!! Haksız mıyım!!!!
Aşk insanın tek yenildiği ve yenileceğini bile bile savaşa girdiği bir mücadeledir... Genelde seven kaybeder... Yada sevgisini belli eden!!!! Haksız mıyım!!!!