passiv€ aggressiv€ Üye $lipKnoT avatarını değiştirsin mi ? evet arkadaşlar site üzerinde yoğun bi istek var avatarımın değişmesi üzerine ben sizinde fikrinizi de almak istiyorum ankette hangisi fazla çıkarsa artık sizin fikrinize güveniyorum...
evet arkadaşlar site üzerinde yoğun bi istek var avatarımın değişmesi üzerine ben sizinde fikrinizi de almak istiyorum ankette hangisi fazla çıkarsa artık sizin fikrinize güveniyorum...
passiv€ aggressiv€ Üye ne ara yazdın daha konuyu yeni açtım ama değişirse dani filth'ı koyucam daha şık
ism@il 54 Üye $lipKnoT' Alıntı: ne ara yazdın daha konuyu yeni açtım ama değişirse dani filth'ı koyucam daha şık Genişletmek için tıkla ... sen konuyu açtıktan 36-37 saniye sonra yazmış.bu arada değiştir
$lipKnoT' Alıntı: ne ara yazdın daha konuyu yeni açtım ama değişirse dani filth'ı koyucam daha şık Genişletmek için tıkla ... sen konuyu açtıktan 36-37 saniye sonra yazmış.bu arada değiştir
passiv€ aggressiv€ Üye yav oylamada bi kişi değiştirme demiş o kişiyi çok merak ediyorum eğer böyle giderse değişecek --------------- Ekleme --------------- Karar oylama ile 13 Eylül 2009 tarihinde alınacaktır.
yav oylamada bi kişi değiştirme demiş o kişiyi çok merak ediyorum eğer böyle giderse değişecek --------------- Ekleme --------------- Karar oylama ile 13 Eylül 2009 tarihinde alınacaktır.