Anil-D Üye ___kaptan___' Alıntı: doğrudur efenim sizi tanıdığım söylenemez Genişletmek için tıkla ... boyle konuşuncada bi hoş oluyor saygi cercevesi :hımm symbianden tanirim nick degistim ya ondan tanimassin
___kaptan___' Alıntı: doğrudur efenim sizi tanıdığım söylenemez Genişletmek için tıkla ... boyle konuşuncada bi hoş oluyor saygi cercevesi :hımm symbianden tanirim nick degistim ya ondan tanimassin
___kaptan___ Üye Anil-D' Alıntı: boyle konuşuncada bi hoş oluyor saygi cercevesi :hımm symbianden tanirim nick degistim ya ondan tanimassin Genişletmek için tıkla ... alışkanlık işte doğrudur uzun bi süre olmasa da symbian bölümünde sürekli aktiftim halen symbian işletim sistemli cihaz kullanıyorum ama artık sistem ile o kadar içiçeyim ki bütün sorunları kendim çözüyorum xmustx' Alıntı: 2 seneye yakındır üyeyim.hepinizi tanıyorum ama hiç tanışmadık.. hepinizde iyisiniz Genişletmek için tıkla ... bu forum da kötüye denk gelmezsin kardeş herkes iyidir -efşan' Alıntı: Bu arada latife ettim kardeşim, illa unutmadık seni. Genişletmek için tıkla ... sağolun eksik olmayın Allah razı olsun
Anil-D' Alıntı: boyle konuşuncada bi hoş oluyor saygi cercevesi :hımm symbianden tanirim nick degistim ya ondan tanimassin Genişletmek için tıkla ... alışkanlık işte doğrudur uzun bi süre olmasa da symbian bölümünde sürekli aktiftim halen symbian işletim sistemli cihaz kullanıyorum ama artık sistem ile o kadar içiçeyim ki bütün sorunları kendim çözüyorum xmustx' Alıntı: 2 seneye yakındır üyeyim.hepinizi tanıyorum ama hiç tanışmadık.. hepinizde iyisiniz Genişletmek için tıkla ... bu forum da kötüye denk gelmezsin kardeş herkes iyidir -efşan' Alıntı: Bu arada latife ettim kardeşim, illa unutmadık seni. Genişletmek için tıkla ... sağolun eksik olmayın Allah razı olsun
___kaptan___ Üye Revengeful' Alıntı: @Kaptan haaa kaptan tamammmm Genişletmek için tıkla ... ama normal kaptan değil ___kaptan___ bu şekilde
Revengeful' Alıntı: @Kaptan haaa kaptan tamammmm Genişletmek için tıkla ... ama normal kaptan değil ___kaptan___ bu şekilde