[_ - Klasik Öneri - _]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[_ - Klasik Öneri - _]
Arkadaşlar nokıa 6630 tahtını devr alacak NSerisi hangi telefonu önerirsiniz ilk çıktığında aldım ortalama 8senedir kullanıyrm artık istemesemde emeklilik vakti geldi bu kadar senede sadece açma tuşu arızalandı bu telefon tek kelime efsane Benim aklımda n95 8gb var ama kararszm sağlamlık yönünden bide sizin görüşlerinizi almak istedim.Bu arada dokunmatik telefon düşmanym önermyn İlgilenen arkadaşlara şimdiden tşk...

eskilere neden para veriyosun neden dokunmatik telefon düşmanısın eskilere takılma

Konu Sahibi
eskilere neden para veriyosun neden dokunmatik telefon düşmanısın eskilere takılma

6630 a çok kaba diyenler bugün şimdiki dokunmatikleri kibar diye kullanıyo icraata bakarm yeniliği görünüşe değil ayrıca o telefonlara okadar para vermek hç mantıklı gelmiyo yıllar önce 6600da bin tl ydi şimdi verilen parayla beraber çöpe gittil

603 al 500 600 tl arasında 1 ghz hız 512 mb ram nfc kaliteli gorilla glass cam ekran daha ne istiyosun ? eskilere takılma aş artık

acuxx

Üye
hiç dokunmatik telefon kullandın mı ilk onu sorayım ?

Dostum N97 de bir n series bunu hatırlatayım sana.N96 alabilirsin N95 eskidi çok .

Böyle düşündüğün için sevmiyorsun biraz kullan hoşuna giderse dokunmatik al zaten dokunmatik olmayan cihazların özellikleri iyi değil artık.

Bende dokunmatik kullanamam diye düşünenlerdendim. ama denemek gerek diyorum artık. bence furkanın dediği gbi sende denemelisin.

H.TOGAN

Üye
N95 -8 gb. tı gozun kapalı alabilirsin kardeşim saglamlıksa saglamlık , kamerası 5 mp ama çok kalıteli çekimleri var cihazın ; oyun filan oynarım dersen 3d grafik moturuda vardı bildiğim kadarıyla. N 95 in düz modelini alma yalnız , problemli bir makine diye biliyorum düz modelini

Konu Sahibi
İşte aradığım cvp bu teşekkürler... internetten almayı düşünüyorum temiz bulabileceğim veya önerebileceğin site varmı?
ayrıca dokunmatik telefon kullandım çoğu telefonuda inceledim pek hoşuma gitmedi genede cevap veren herkeze

H.TOGAN

Üye

Malesef nerden bulabilirsiniz bilmiyorum ama.gittigidiyor gibi sitelere bir bakın istersenizke
(Sahibinden.com dan uzak durmanızı tavsiye ederim ; dolandırıcı kaynayan bir site bence....)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...