93 Beğeni, 300.000'e Yakın Gösterim, Neredeyse 1 Yıldır Sürekli Güncel - O Zaman Kutlama Vakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
93 Beğeni, 300.000'e Yakın Gösterim, Neredeyse 1 Yıldır Sürekli Güncel - O Zaman Kutlama Vakti
Bazılarınız neyden bahsettiğimi anladılar bazılarınız ise yabancılık çekebilir.

Tabii ki http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html konusundan bahsediyorum.

Bu konu MaxiCep'te şimdi aktif bulunuş sebebim, ekibimizin can damarı, MaxiCep'in ise en olmazsa olmaz konularından.

Konudaki toplam beğeni sayısı: 593 ve ilerliyor

Sürekli güncellenen en büyük konulardan biri. İçi o kadar geniş ki, düzenlerken yanlış düzenlemekten korkuyorum. Çok titiz davranıyorum ve yapısını bozmamaya dikkat ediyorum. İlk cevapları okudukça maziye gidiyorum

Madem ki bu kadar ünlü konumuz var, neden kutlamıyoruz? Hadi kutlayalım

tebrikler adaş

- - - Eklendi - - -

satılık yorum

serinaga

Üye
Kutlarım sizleri ve emeği geçen herkesi, başarılarınızın devamını dilerim. Umarım wp.'li çalışmalarınızı da kutlarız, kolay gelsin ...

tebrikler diyorum ve şaşırıyorum o kadar geniş paylaşmak baya vakit ister ve bilgisayarıda kasar

Haydar

Emekli Yönetici
Kutlarim

Biz garibanada ramazan hakkı içun bir kaç begeni.
Boş geçmeyun beyler

Tebrikler 13 yaşımdayken çok takip ediyordum bu işleri. İlerde bende bu takıma katılmak istiyordum fakat androide geçtim. Eğer o günden beri symbian için uğraşsaydım bende bu ekipten olabilirdim Hayırlısı olsun siz en iyisini yapıyorsunuz zaten. Şimdi aklıma eski günlerim geldi 5800 ıma n97 cfw atmıştım ne zorluklarla Duygulandım ha şimdi

Zaten Rambo da androide geçtigi için bizim işlerin ne olacagı belli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...