Oğuzhan Üye İsmail' Alıntı: ya arkadaşlar biz ilkokula giderken bayblade vardı Onı nerden bulup izleyebiirim türkçe olarak Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... ben 96yım ama bizim zamanımızda da vardı gerçi yaşlar yakın - - - Eklendi - - - İsmail sana şimdi link göndercem özelden tüm bölümler var
İsmail' Alıntı: ya arkadaşlar biz ilkokula giderken bayblade vardı Onı nerden bulup izleyebiirim türkçe olarak Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... ben 96yım ama bizim zamanımızda da vardı gerçi yaşlar yakın - - - Eklendi - - - İsmail sana şimdi link göndercem özelden tüm bölümler var
Amaru Shady Üye Oğuzhan' Alıntı: ben 96yım ama bizim zamanımızda da vardı gerçi yaşlar yakın - - - Eklendi - - - İsmail sana şimdi link göndercem özelden tüm bölümler var Genişletmek için tıkla ... bana da
Oğuzhan' Alıntı: ben 96yım ama bizim zamanımızda da vardı gerçi yaşlar yakın - - - Eklendi - - - İsmail sana şimdi link göndercem özelden tüm bölümler var Genişletmek için tıkla ... bana da
esokmen Üye Joker.' Alıntı: Şimdi ondan esinlenerek her şeyi değiştirip metel fızyun mudur nedir yaptılar bayblade metal fuyzun Ama hiç eskisine benzemiyo - - - Eklendi - - - Aynen bu kardeşim eline sağlık. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Duygulandım :ağlarım: - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bak derim Genişletmek için tıkla ... Aynen kadrdeşim buj eline sağlık.
Joker.' Alıntı: Şimdi ondan esinlenerek her şeyi değiştirip metel fızyun mudur nedir yaptılar bayblade metal fuyzun Ama hiç eskisine benzemiyo - - - Eklendi - - - Aynen bu kardeşim eline sağlık. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Duygulandım :ağlarım: - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bak derim Genişletmek için tıkla ... Aynen kadrdeşim buj eline sağlık.
ismail Üye Konu Sahibi oğuzhan teşekkürler eve gidince bakçam Bugün birinci bölümü izledim 2. Bölümün de yarısını izledim kai takaonun baybladesini kırdı
oğuzhan teşekkürler eve gidince bakçam Bugün birinci bölümü izledim 2. Bölümün de yarısını izledim kai takaonun baybladesini kırdı
joker.lg Üye bende çok izlerdim özellikle avatar vardı onu çok seviyorum simdi olsa simdi on sene olsa on sene sonra izlerim
bende çok izlerdim özellikle avatar vardı onu çok seviyorum simdi olsa simdi on sene olsa on sene sonra izlerim
esokmen Üye eskiden hersey güzel di çizgi film izler sokağa çıkardık, simdi kiler çizgi filmler oradan bilgisayar oradan telefon. Bu böyle gitmez gelecek kötü.
eskiden hersey güzel di çizgi film izler sokağa çıkardık, simdi kiler çizgi filmler oradan bilgisayar oradan telefon. Bu böyle gitmez gelecek kötü.
ismail Üye Konu Sahibi joker.lg' Alıntı: bende çok izlerdim özellikle avatar vardı onu çok seviyorum simdi olsa simdi on sene olsa on sene sonra izlerim Genişletmek için tıkla ... Bende severdim ama onu izlemek için uğraşmam denk gelirse - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: eskiden hersey güzel di çizgi film izler sokağa çıkardık, simdi kiler çizgi filmler oradan bilgisayar oradan telefon. Bu böyle gitmez gelecek kötü. Genişletmek için tıkla ... Evet ya mazimiz mükemmeldi Yazık o çocuklara hiçbişi bilmiyolar
joker.lg' Alıntı: bende çok izlerdim özellikle avatar vardı onu çok seviyorum simdi olsa simdi on sene olsa on sene sonra izlerim Genişletmek için tıkla ... Bende severdim ama onu izlemek için uğraşmam denk gelirse - - - Eklendi - - - efeyılmaz' Alıntı: eskiden hersey güzel di çizgi film izler sokağa çıkardık, simdi kiler çizgi filmler oradan bilgisayar oradan telefon. Bu böyle gitmez gelecek kötü. Genişletmek için tıkla ... Evet ya mazimiz mükemmeldi Yazık o çocuklara hiçbişi bilmiyolar
esokmen Üye İsmail' Alıntı: Bende severdim ama onu izlemek için uğraşmam denk gelirse - - - Eklendi - - - Evet ya mazimiz mükemmeldi Yazık o çocuklara hiçbişi bilmiyolar Genişletmek için tıkla ... hani bir şarkı da biz büyüdük ve kirlendi dünya diyor ne kadar güzel söylemiş
İsmail' Alıntı: Bende severdim ama onu izlemek için uğraşmam denk gelirse - - - Eklendi - - - Evet ya mazimiz mükemmeldi Yazık o çocuklara hiçbişi bilmiyolar Genişletmek için tıkla ... hani bir şarkı da biz büyüdük ve kirlendi dünya diyor ne kadar güzel söylemiş
ismail Üye Konu Sahibi efeyılmaz' Alıntı: hani bir şarkı da biz büyüdük ve kirlendi dünya diyor ne kadar güzel söylemiş Genişletmek için tıkla ... Aynen - - - Eklendi - - - DaNq3rB0y' Alıntı: yaz googlea çıkar Genişletmek için tıkla ... Çok geç kaldın dostum
efeyılmaz' Alıntı: hani bir şarkı da biz büyüdük ve kirlendi dünya diyor ne kadar güzel söylemiş Genişletmek için tıkla ... Aynen - - - Eklendi - - - DaNq3rB0y' Alıntı: yaz googlea çıkar Genişletmek için tıkla ... Çok geç kaldın dostum