9 adet-Effects-mod

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
9 adet-Effects-mod
arkadaşlar yazılımlarınız için 9 adet effects modu

kulanımı dosyaya Effects ismini verin rofs2 resuredeki effects klasörününü silinin hazırladığınız effect klasörünü resureye atın yeniden paketleyin tamamdır

işte link

Tepkiler: KiRa-X, memoxxxxx, -hasangun- ve 3 diğerleri

Utk4n*

Üye
TeşekkürLer ^^. Ama kLasöR isimLerini dogRu yazmakda fayda waR.
resureye > RESOURCE

Dostum emeğin için teşekkürler....Konu başlığının başlangıcınada [MOD] ibaresini eklersen daha bi güzel olur

Utk4n*

Üye
Evet [ Mod ] yazıSını yazaLım başına ki senkRonu bozmayaLım .

'Şeref'

Emekli Yönetici
güzel efektler var eline sağlık izninle s60v5 tema efektleri konuma alıntı yapıyorum daha fazla efekt isteyenleri senin konuna yönlendirmiş oluruz..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güzel efektler var eline sağlık izninle s60v5 tema efektleri konuma alıntı yapıyorum daha fazla efekt isteyenleri senin konuna yönlendirmiş oluruz..
olsun kardeş en güzel bilgi paylaşılan bilgidir

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
okey

mükemel modlar eline sağlık

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın

-efşan

Üye
saolasın arkadaşım eline sağlık

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulanın

Dostum Teşekkürler, eline-emeğine sağlık. Fakat bir amatör olarak yazdıklarından tam birşey anlayamadım. Mesela rofs2 ney? Yeniden paketlemek ne demek? Şöyle adım adım yapacaklarımızı anlatabilirsen minnettar kalırım. Tekrar TEŞEKKÜRLER............
===================================================================

amatörüm dediğine göre telin hackli değildir o yüzden bu toplara hiç girme hacı!..

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bu hazır bir modudur eğer rofs2 yi bilmiyorsan modlama işinide bilmiyorsun demek bence biraz araştır sonra kulan

söylesene bizde araştırmayalım neymiş rofs 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...