Acaba yeni yeni mi veriyorlar. Biraz bekleyelim bakalım.
Arkadaşlar neredeyse 1 saat olacak acaba telefon çoktan final sürümüne mi güncellendi mi diye düşünüyorum ama öyle de olması imkansız. iTunes'un kontrollerinden de denedim ve orada da aynısı yazıyor. Sizce telefonu Restore mu yapmalıyım yoksa yarına kadar bekleyeyim mi?
Güncelledim az önce bitti. İphone 6s plus kullanıyorum. Uygulama geçişlerindeki kasma geçmiş şuan
Güncelledim az önce bitti. İphone 6s plus kullanıyorum. Uygulama geçişlerindeki kasma geçmiş şuan
Acaba yeni yeni mi veriyorlar. Biraz bekleyelim bakalım.
Arkadaşlar neredeyse 1 saat olacak acaba telefon çoktan final sürümüne mi güncellendi mi diye düşünüyorum ama öyle de olması imkansız. iTunes'un kontrollerinden de denedim ve orada da aynısı yazıyor. Sizce telefonu Restore mu yapmalıyım yoksa yarına kadar bekleyeyim mi?
Sanırsam bende zaten 9.2 sürülü olarak güncellenmiş ki yeni güncelleme göstemiyor ancak böyle bir şey olma olasılığı da yok. Sizce cihazı Restore etsem bu sorun düzelir mi yoksa zaten en güncel versiyonda mıdır?
Beta ya gelen bir güncelleme yok zaten resmi kullanan kullanıcılar için 9.2 geldi yarın bir gün beta da bir güncelleme alır 9.3 beta 1 diye başlar heralde