ByPotter Üye güzel bir çalışma teşekkürler... Yalnız erzuruma tortum şelalesi veya palandöken konulabilirmis
Navy Blue Üye Konya için eklenen resimde çok eski Konya o kadar çok değişti ki 3 yıldır Konya'da olmayanlar bile şehiri tanıyamıyor Herneyse güzel paylaşım teşekkürler
Konya için eklenen resimde çok eski Konya o kadar çok değişti ki 3 yıldır Konya'da olmayanlar bile şehiri tanıyamıyor Herneyse güzel paylaşım teşekkürler
nefret_42 Üye 2 senedir karamanda okuyorum öyle bi yerin olduğunu bilmiyordum orası karaman değildir konyanın çakması bi şehir karaman belki oda çakma bi resim olarak başka bir yerden çalınmıştır
2 senedir karamanda okuyorum öyle bi yerin olduğunu bilmiyordum orası karaman değildir konyanın çakması bi şehir karaman belki oda çakma bi resim olarak başka bir yerden çalınmıştır
USAForever Üye Mersin New York u aratmıyor artık - bu şehirin en sevdiğim yanı , istanbullular burada ağzı açık geziyor
Mersin New York u aratmıyor artık - bu şehirin en sevdiğim yanı , istanbullular burada ağzı açık geziyor
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap USAForever' Alıntı: Mersin New York u aratmıyor artık - bu şehirin en sevdiğim yanı , istanbullular burada ağzı açık geziyor Genişletmek için tıkla ...
USAForever' Alıntı: Mersin New York u aratmıyor artık - bu şehirin en sevdiğim yanı , istanbullular burada ağzı açık geziyor Genişletmek için tıkla ...