cllgr Üye özel davetiye falan ne iş arkadaşlar.ya o siteye girerken somokin mecburiyetide vardır mutlaka.daha neler duyacagız ya.hadi bakalım girinde bizede anlatın nasıl siteymiş.tabi davetiye işini halledebilirseniz.
özel davetiye falan ne iş arkadaşlar.ya o siteye girerken somokin mecburiyetide vardır mutlaka.daha neler duyacagız ya.hadi bakalım girinde bizede anlatın nasıl siteymiş.tabi davetiye işini halledebilirseniz.
muraoyak Üye Konu Sahibi Originally posted by _GiTaRisT_@Sep 25 2005, 01:14 AM davetiye buldum..tanesini 50 YTL den satıyorum..ilgilenenler mail tasın.. şaka şaka.. [post=176796]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen bul fiyatta anlaşırız
Originally posted by _GiTaRisT_@Sep 25 2005, 01:14 AM davetiye buldum..tanesini 50 YTL den satıyorum..ilgilenenler mail tasın.. şaka şaka.. [post=176796]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen bul fiyatta anlaşırız
ekolix Üye Walla meraktan CAtır!! ÇaTır simdi caaatlayaacem beea.... Hele bulan yoğ mudur dağa davetiye yauwwsss zorla sitenın bınası bastıttıracaksınız yaauwss... bulan bıze de bı baksınss please!!! Emege Saygı....
Walla meraktan CAtır!! ÇaTır simdi caaatlayaacem beea.... Hele bulan yoğ mudur dağa davetiye yauwwsss zorla sitenın bınası bastıttıracaksınız yaauwss... bulan bıze de bı baksınss please!!! Emege Saygı....
muraoyak Üye Konu Sahibi arkadaşlar davetiyeyi galiba alıcam yonja sitesindeki bi çocuktan istedim eğer atarsa hepinize dağıtıcam
arkadaşlar davetiyeyi galiba alıcam yonja sitesindeki bi çocuktan istedim eğer atarsa hepinize dağıtıcam