.

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
.
.

Son düzenleme:
Tepkiler: veliahht01, MAERKEK, faruk4679 ve 18 diğerleri

jr_jamis

Üye
Wiffi passı kırıomu sen ondan haber vir bakem baaa

Tepkiler: erhank98

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayir

Tepkiler: nuri-ozen ve rtgrdgd

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır her şeyin mümkün olduğu gibi buda mümkün.

Tepkiler: cem0m, B.A.R.O.N ve musamfugurlu

venturi

Üye
Link'e tikladigimda flash_player_setup_50.exe diye bir dosya indirmeye calisiyor, reklami gecinde de su hatayi verdi

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>6C953C0E66F407B6</RequestId><HostId>vnGzZETi3WHBVrqbwX7TnjbhdFBYUpCf4G7UHAU+eCeQKY7N2v7en5ho9eeRJ87Q</HostId></Error>

Tepkiler: volkan1196

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Linki hemen yeniliyorum kusura bakmayın, indirilen şey reklam sitesinden kaynaklanmakta

venturi

Üye
Link'e tikladigimda flash_player_setup_50.exe diye bir dosya indirmeye calisiyor, reklami gecinde de su hatayi verdi

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error><Code>AccessDenied</Code><Message>Access Denied</Message><RequestId>6C953C0E66F407B6</RequestId><HostId>vnGzZETi3WHBVrqbwX7TnjbhdFBYUpCf4G7UHAU+eCeQKY7N2v7en5ho9eeRJ87Q</HostId></Error>

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Linkte hata var arkadaşlar yeniliyecem şimdi bekleyin

- - - Eklendi - - -

Yeni link eklenmiştir arkadaşlar http://link.tl/4PMc

Tepkiler: rezolar

gustimos

Üye
Dr.web virüs buluyor. Telefonum kasmaya başladı s3 mini

Tepkiler: korkusuz__

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
İnanmayan indirmez forumda beni bilen bilir Ayrıca tüm hack uygulamaları virüs olarak algılanıyor

gustimos

Üye
Inanmadim demedim ki sadece virus buldu biraz kasti dedim. Aksam deniycem calirsa cok isime yarayacak. Emegine saglik

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

Kardes zippishare at ya link kötü

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Az sonra atayim tamam