İpucu 8.1'den 8.0 dönüş

Sistemin ne ve hangi programla yapmaya çalışıyorsun
Anlatayım. İlk olarak nsu yükledim telefonu görmedi. Sonra gördü yükle dediğimde indirmeden kaldı, internal eror dedi. Nokia care suite indirdim,ordan son güncel romları nokia sunucuları üzerinden indirdi. Önceden bir mrcrab dan dosyalar indirmiştim ikisini aynı dosyaya koymuşum bir karmaşa oldu hepsini tekrardan düzenledim sadece yeni yüklenenler oldu ama eksik var mı bilmiyorum. Ondan sonra nsu yu açtım tekrar dosyaları onayladı, yükleme ekranındayken cihazınızı desteklemiyor dedi. Nokia care suite ile dead flash denedim o ise telefonu yeniden başlatamadı bir hata verdi.

Yaptığın herşeyi unut ve bir önceki mesajımı uygula,az önce arkadaşın 720 sini döndürdüm bu Nokia Software Recovery Tool isimli programla.

Yaptığın herşeyi unut ve bir önceki mesajımı uygula,az önce arkadaşın 720 sini döndürdüm bu Nokia Software Recovery Tool isimli programla.
Aynı hata yine cihazınız desteklenmiyor diyor. Valla çıldıracam niye olmuyor niye ama sizde oluyor .

Aygıt yöneticisinden sürücüleri silip tekrar sürücü güncellemesi yaptınmı,ayrıca Nokia software recovery tool.sürüm nosu kaç,benim kullandığım 1.1.3

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
bütün sorunları bende yaşadım bugün servise verip yaptırdım 1 saat içinde geri aldım

Yaptım.Servis yolu gözüktü.
Ben kendi cihazımı dün 8.0 a düşürdüm ve tekrar 8.1 e yükselttim ve tek denemede üstelik,az önce arkadaşımın 720 sini yine ilk denemede sorunsuz olarak 8.0 a düşürdüm,demek istediğim biryerde hata var ama anlamadım,üzgünüm.

Çok az bir ihtimal ama telefon developer unlocklu ama pek alakası olacağını sanmıyorum.

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
8.0 dönmek en doğru yol bence 8.1 adam olana kadar

Hayır sizin yine iyi bana servis çok uzak

konuya bi recovry linki koysandınız iyiydi

Beyler Htc 8X nasıl geri döndürebilirim? Henüz yükseltmedim fakat el altında bulunsun istedim