7500 prism RM-249

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
7500 prism RM-249
Arkadaslar bundan bı ay once nokıa 7500 prısm RM-249 telefonuma V 05.21 versıon attım ancak turkce yok ıcerısınde kodunuda bulamadım bı yardım plss

--------------- Ekleme ---------------

Bulabılen arkadaslarım var ise The_Black_Lengend@sleeplessman.com ekleyıp konusursak baya yardımcı olmus olursunuz (

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim
NOKIA 7500 Prism RM-249
0515167 EURO-C TR RED
0544429 EURO-C TR BLACK
0544500 EURO-C TR WHITE
bu kodlardan senin telefonuna uygun olanı gerçi farketmez birisini nemesis suite ile değiştir..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burada 9.cu mesajda ben nasıl yapılacağını anlattım..kodu yukardakilerin biriyle değiştireceksin sonra Nokia Software Updater ile telefonunu güncelleyeceksin..

Konu Sahibi
saol kardes bi denicem )

Nadir

Emekli Yönetici
sonuç ne?

Konu Sahibi
kardes pc de bı sorun war xp atıcam yarın yarın olen yazarım ben buraya ama olucak gıbıme gelıyo olmassada alıstım zaten babama werıcem telefonları takas edıcez ıng kullanamam ben dıo o yuzden yoksa benım ıcın sorun dıl genede saol ılgın ıcın

kardes nss ıle kodumuzuda yazdım ama son surum oldundan bole bısey cıkarıyo napıcaz ?? hadı beyler tek kısıyle kalmayalım daha fazla cozum plss...

kodumuzuda yazdım ama son surum oldundan bole bısey cıkarıyo napıcaz ?? hadı beyler tek kısıyle kalmayalım daha fazla cozum plss...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...