SkyLaBTR
Üye
ben de c7'yi orta düzey bir android ile takas etmek istiyorum.galaxy wonderı gördüm tipini çok beğendim c7'nin üstüne 200 tl istedi(sizce nasıl alayım mı?) sonra herkes ace 2'yi sordum sıfırına 1000 tl dedi onu alamam başka varmı 750-850 arası ace gibi kasma yapmayan pili işlemcisi rami iyi olan android?
ace2 bin tl mi?? Yuh!!! Resmen kazıklamak bu... Git bimekse orda 800 lira civarı... Ayrıca bence c7 nin üstüne 200 tl verip wonder almak saçmalık olur
valla baya kararsız kaldım ben neyse başka telefonculara da sorayım en iyisi.herkese iyi geceler dostlar.
galaxy wondera yazılım desteği yokmuş bu beni düşündürüyor.bir de wonder kullanıcı yorumlarına ve forumlardaki yorumlara bakıyorum bir şey anlamadım.biri yerin dibine geçiriyor biri ğöğe yükseltiyor anlamadım hangisine inanayım?
bak ben kullanicisi olarak soyluyorum ben cok memnunum.guncelleme olarak orjinal guncellemelere bin basacak cm9 ,cm10 var.daha ben kurmadim.ama en yakin zamanda kurcam.harika romlar gercekten.ayrica c7ye bin basar wondersorcagin varsa sorabilirsin
iyi geceler kardeşim ama c7 nin üstüne o kadar verdiğine değmez wonder için.
şarj hiç kullanmadan iki gün dayanır mı mesela ve en önemlisi kasma donma vs var mı?
- - - Eklendi - - -
telefoncular çok kazıkçı oluyor abi 150 dese tamam da en az 200 diyor adam.
Aynen hepsiburada fiyatı o yazdığım. Sıfır değil mı yani ?
orta segment wp8'leri mi beklesem diye düşünüyorum.
aynen çok fazla oyun ve uygulama yok
uygulama var ama oyun sayısı şuanlık az lakin wp8 li lumiaların lansmanında menüde asphalt7 vardı
real racing,mc,nova falan?
şuanlık yok ama wp8 sdkları geliştiricilere gönderildi wp8 çıktıktan sonra oyunlarda ardı ardına yayınlanır.
peki bu wp'de dıstan yuklenebiliyor mu illa marketten mi satın alıncak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?