arslanla Üye aliosman166' Alıntı: ya tamam biliyorum telefonu sıfır aldığım zaman içinde hafıza kartı takılı olarak geliyor mu die soruyorum hani 5800 da bedava 8GB veriyorlar ya bu telefonda da bedava hafıza kartı veriyorlar mı diye soruyorum Genişletmek için tıkla ... Vermiyorlar.
aliosman166' Alıntı: ya tamam biliyorum telefonu sıfır aldığım zaman içinde hafıza kartı takılı olarak geliyor mu die soruyorum hani 5800 da bedava 8GB veriyorlar ya bu telefonda da bedava hafıza kartı veriyorlar mı diye soruyorum Genişletmek için tıkla ... Vermiyorlar.
aliosman166 Üye Konu Sahibi nihayet telefon geldi ve aldım fakat şuan sim kart işini çözmeye çalışıyorum..
aliosman166 Üye Konu Sahibi noss_bar' Alıntı: Hadi hayırlısı güle güle kullan MaxiPDA yı iyi takip et Genişletmek için tıkla ... eywallah daha çok yardıma ihtiyacım olacak buralardaym ben
noss_bar' Alıntı: Hadi hayırlısı güle güle kullan MaxiPDA yı iyi takip et Genişletmek için tıkla ... eywallah daha çok yardıma ihtiyacım olacak buralardaym ben