701 mi N8 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
701 mi N8 mi
n8in tasarımı hoşuma gidiyor bana telefon hissi veriyo ama 701 özellik bakımından üstün basıyo ben karar veremedim sizin tavsiyelrerinizi bekliyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
701'in tasarımı hoşuma gidiyor. Hem yeni teknoloji içeriyor hem fiyat/performans'ı iyi. Alınır

arkadaslar 701 ''1'' ghz ama n8 600 mhz artı 701 in tasarım daha saglam ve gpu vs daha yuksekk n8 in ustunlugu hdm ve kamera sadece 701 de hdm varmı tam hatırlayamadım ama c7 dede yoktu galba tasarımlar aynı olması lazımdı..........

MertcaN9

Üye

yani doğru söze ne denir...tasarım + güçlü işlemci + hızlı bir telefon deneyimi = NOKİA 701 hiç kaçırma al derim..

keys1903

Üye
n8 daha oturaklı daha cix kamerası daha guzel. 701 kamera haric daha yuksek ozellıkler. Ben olsam n8 alırdım.

701
Nokia'nın alınabilecek iki telefonundan biri.

mstf_l

Üye
kamera onemli degise 701

llovell

Üye
bence 2012 gırdk artık yavas yavas bızlerde symbian lı ısletım sıstemlernden uzak durmalıyız nelkı erken soledım bu sozumu ama sonucta 2016 son olcak ondan sona program felan cıkmıcak sanırsam symbian 3 için ben nokia dan vazgecemıcem ıcn nokianın mecburen ılerdekı yıllarda cıkaracagı ytelefonlara bakcam sımdlık n8 super 2016 kdr ıdare eder benı

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
sonucda teli en fazla 2yıl kullancam benide idare eder

joe_cenk

Üye
Zaten N8 ile 701 arasında gidip geldim fiyat farkına bakmadım bile 1ghz+512 mb ram biraz cezbetti desem daha doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...