Praetor Emekli Yönetici Hey maşallah... Ben tebrik edene kadar 258 mesaj daha yazmışsın Kim tutar seni!
Odysseus Üye Tebrikler Enes. Boş dolu farketmez. Mesajlarınla bu ortamda bulunman bizim için yeterli. General olunca ne alıcan bana
Tebrikler Enes. Boş dolu farketmez. Mesajlarınla bu ortamda bulunman bizim için yeterli. General olunca ne alıcan bana
Odysseus Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Boş dolu farketmez ne istersen abi ... sen iste yeter Genişletmek için tıkla ... Peki sen bilirsin kardeşim başlıyorum. Bir adet araç buzdolabı. Mümkünse iyisi olsun Öne ve arkaya özel yapım tamponlar Spoiler Boya bakım şampuanı Geniş açılı dikiz aynası Blaupunkt DVD ve uydu alıcılı LCD ekranlı teyp 6'lı CD Changer Amplifikatöre gerek yok zaten arabadan hayvan gibi ses çıkıyor Bu kadar yeter şimdilik General olduğunda bunları alacaksın kardeşim
TuRkiShCowboy' Alıntı: Boş dolu farketmez ne istersen abi ... sen iste yeter Genişletmek için tıkla ... Peki sen bilirsin kardeşim başlıyorum. Bir adet araç buzdolabı. Mümkünse iyisi olsun Öne ve arkaya özel yapım tamponlar Spoiler Boya bakım şampuanı Geniş açılı dikiz aynası Blaupunkt DVD ve uydu alıcılı LCD ekranlı teyp 6'lı CD Changer Amplifikatöre gerek yok zaten arabadan hayvan gibi ses çıkıyor Bu kadar yeter şimdilik General olduğunda bunları alacaksın kardeşim
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi daha çok var generalliğe --------------- Ekleme --------------- pisicikk' Alıntı: ne güzel, tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
daha çok var generalliğe --------------- Ekleme --------------- pisicikk' Alıntı: ne güzel, tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim