700 liraya kadar telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hb8

Üye
    Konu Sahibi
700 liraya kadar telefon önerisi
merhaba yeni çıkan telefonlarıda göz önüne alırsak 700 liraya kadar önerebileceğiniz DOKUNMATİK telefon nedir?

Starsley

Açıkçası ben nokiashoplara güvenmiyorum bi telefon alırken ya genpa yada kvk olcak buda fiyatı biraz artırıyo benım sana tavsiyem c6 dır. Hem dokunmatik hem klavyeli para konusunda da zorlanmassın

İphone 3gs ikinci elini bulursun yada htc almanı oneririm nokia devri bitti artık android işletim sistemi iyidir.

Neverex

Üye
C6 almanı tavsiye ederim.

bence ikinci ellerden uzak dur samsung i5510 al hem androidli hemde klavyeli

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Daha öncede dediğim gibi 8 mp kamera 720p video kaydı c6-01 al, bu fiyata alabileceğin en iyi telefondur. piyasa fiyatı 700 tl zaten. En az 5 yıl rahatsın.

Açıkçası ben nokiashoplara güvenmiyorum bi telefon alırken ya genpa yada kvk olcak buda fiyatı biraz artırıyo benım sana tavsiyem c6 dır. Hem dokunmatik hem klavyeli para konusunda da zorlanmassın

nokia hastası adlı üyeye nokiashop tan n8 almasını önermişin
bence c6 al

Starsley

Telefon bulamadığı için önerdim ve kvk olmadığınıda dedim bilip bilmeden yorum yapma

hb8

Üye
    Konu Sahibi
Bence de c6 ya da c6 -01 güzel seçenekler ancak aklıma takılan sorunlar;

c6 nında c6-01 inde otofokus özelliği yok diye biliyorum. Ancak ben öğrenci olduğumdan çoğu zaman bir metnin veya defterin fotoğrafını çekmem gerekiyor. Bu durumda sorun yaşarım diye çekiniyorum.

bu sorunu düşünmezsek,

c6-01 in artıları kapasitif dokunmatik olması ve symbian ^3 e sahip olması.
c6 nın ise çok güzel bir klavyeye sahip olması ki bence çok güzel bir özellik.

bu şekilde düşününce yine bir kararsızlık çıkıyor ortaya. :/

Yedek

Üye
klavyeyie yapacaksın boşver

Starsley

İşte bir c7 kullanmayan kişinin yorumu arkadaşım c7 de otofokus yok ama fixedfokus var ve 8mp hakkını veriyor. Çektiği görüntüler muhteşem kalitede sen makineyi doğru kullan fotoğraflarını gör bakalım iyimi kötümü

hb8

Üye
    Konu Sahibi
eğer bahsettiğin kişi ben isem haklısın c7 kullanmadım. Fakat okuduğum her yerde c7 nin otofokusu olmadığı için metin fotoğraflarının kötü olduğu yazıyor. Bu nedenle böyle yazmış olmam gayet mantıklı değil mi. Ama sen diyorsanki onların dediği yalan ; örnek bir metin resmi çekip koyarsan haklılığını ispat etmiş olursun. Bu da zor bişey değil bence

Starsley

sana sunu soylım otofokus otomatık netleme anlamına gelır ben sana fıxed fokus var dıyorum netleme yok demıyorum eger dogu bı sekılde cekersen metın goruntulerıde ıyı kalıtede olur ve sunu soylım her cep telefonun kamerası ıle ılgılı sorunlar vardır bu sadece c7 ıcın deıl

--------------- Ekleme ---------------

cepten gırdıgım ıcın foto kaoyamıyorum ama pc ye gectıgım zaman san agoruntulerı gosterrım emın ol

hb8

Üye
    Konu Sahibi
peki bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...