7 PKK'lı Teslim Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar göz ucuyla okuyor olmalı

mstf_l

Üye
tamam bende ne diyorum konuda ayrıcalıkla alakalı birsey yok diyorum bir anda konu iceriginden alakasız yorumlar yapuyorsunuz diyorum

tamam bende ne diyorum konuda ayrıcalıkla alakalı birsey yok diyorum bir anda konu iceriginden alakasız yorumlar yapuyorsunuz diyorum

Arkadaşım kusura bakma ama alakasız pek bi yorum göremedim. Tartışma yorumları dışında.

bydexer

Üye

Arkadaşım kusura bakma ama alakasız pek bi yorum göremedim. Tartışma yorumları dışında.

Zaten özellikle Haber Köşesi'nde açtığım siyasi konularda konu dışına çıkılmasına pek müsaade etmiyorum;ama arkadaş neyden niye rahatsız oldu halen anlamış değilim yüzbaşım

mstf_l

Üye
Haberde bahsedilen nedir 7 pkklının teslim olması

buralarda sizin konustugunuz nedir

Hadi hemen bir işe yerleştirelim

Eğer ki öyle bi olay olursa o haberi öyle bi yayınlarım ki

2 gün sonra o haberi paylaşırsak şaşmayın hatta kendi çapımda boykot edeceğim

Ya Allah askına hemen is verirler, olursa sasırmayalım, hadi 50000 tl verelim tarzından yorumlar konuyla ne alakadır konuda 7 teroristin teslim olması soz konusuyken siz gelmis sanki devlet tarafından onlara verilmis bir ayrıcalık var gibi konusuyorsunuz

Ayrıca siyasete saptırmak isteyen sizin yorumlarınız hadi is verelim tarzı mesajlarla

Neyse uzatmayalım "mino" basıcak

bydexer

Üye

Yakın geçmişi çabuk ve kolay unutuyosunuz anlaşılan yarbayım

Neyse uzatmayalım "mino" basıcak

Temkinliyiz yüzbaşım;en azından
'layamaz

uzatmayalım dedikce uzayacak sonuçta.

Şu yorumumu okurmusun http://www.maxicep.com/haber-kosesi/7-pkkli-teslim-oldu-2-595466.html#post4280613

mstf_l

Üye

Bak kendinde söylüyorsun karsı oldugumuz ayrımcalık diye

Bende diyorum ki nerden cıktı ayrımcalık meselesi konuyla alakası yok sadece konuyu saptırmaya gider (bilincli olmayabilir ama oyle)

Tarihi cabuk unuttugumu nerden cıkardın bu arada

bydexer

Üye

Yakın geçmişte dağdan inen PKK'lılara ayrımcılıklar uygulanmamış mıydı;yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

teslım olmasalardı keşke de kafalarına sıksaydım o 7 pkk li'nın

mstf_l

Üye
tarayıcı hatası yüzünden aynı mesaj iki kere yollanmıstır, özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...