7 days oyunu aranıyor !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
7 days oyunu aranıyor !!
Tel n70.... Arkadaşlar 7 days oyununun versiyonunu arıyorum ... Bütün günlerin olduğu versiyonu varmı ?

Konu Sahibi
Tsk dostum bi bakım ...

---------- Eklendi @ 20:34:03 ---------- Yazıldı @ 20:11:58 ----------

Söylediğin Site işe yaramaz ....

Spakes.ru site gir ordan zona obmena tykla ve gerisini anlarsyn o site cok guzel uygulamalar bar.

---------- Eklendi @ 18:03:58 ---------- Yazıldı @ 18:01:55 ----------

Spakes.ru site gir ordan zona obmena tykla ve gerisini anlarsyn o site cok guzel uygulamalar bar. Hepsi bedava kayit olma gerek yok.

Konu Sahibi
Tsk kardeş bi bakalım onada ..

Nasil bulabildinmi.?Ben Turkmenistandan turkcem iyi olmabilir. Ama bazy sorularyny cevaplabilirim.

Konu Sahibi
Öncelikle site " spakes.Ru " değil .. " Spaces.Ru " ... Ikincisi benim rusçam yok oyunu ne yaparsam yapım bulamam ... Bu son sözümde genele konuşuyorum .... Site adı vermek yerine direk oyunun bulunduğu yerin linkini yazın bizde uğraşmayalim ! ... Kendi işimizi kendimiz yapacağız anlaşıldı ..

tamam yunus kardes sakin ol yarin senin ucin foruma bu oyunu ekleycim!!
oyun 26.4mb dili cince!!
Istermesin..???

Konu Sahibi
... Taam bi deneyem umaram eyidir kardaş ... ... ( sen ne kadar güzel konuşuyorsun demişsinizdir eminim ) ...

sanırım bu dingoo games yapımcıları 7 day salvation ve hell striker gibi kaliteli oyunları yaparken ya oyunun sonunu 7 day olarak düzenlenmemiştir yada parayla lisanslanmasını düşünmüş olablirler uzumn zamandır bu oyunun versiyonununu aradam fakat en son bulduğum oyun yabancı bi forumda çince fakat tam versiyon diye indirip oynamaya başladım herşey iyide 2 bölüm geçtim 3. bölümde çanlar çaldıktan sonra ekran ters dönüyor + çince olduğu için bişey yapamadım sildim keşke silmez olaydım ondan sonra o versiyonu bulamadım eğer çince dahil olsa oyunu paylaşırsanız sevinirim

Konu Sahibi
Ya çok aradım ben bu oyunu ... 2 , 3 , 4 ,5 ve 6. Günlerin olduğu bir sürümü geçmişti elime .. 36 mb filandi sanırım ... Bir iki yıl önce ... Bu neymiş ya hem yarıda kesiliyo hem çince filan deyip silmiştim ... nese bi ara tekrar bulmaya çalışacam net cafeye gidersem ...

- - - Eklendi - - -

Hell striker in 2 Bölümünün olduğu bi sürümü vardı bende ... Büyük bi yaratığa geliyorum konuşuyor konuşuyor ama geçmiyordu .. Harakette etmiyordu .. Öylece kalıyordu ... onda bile bug bulmuştum ... Benim işim oyunlarda bug bulmak ...

Konu Sahibi
Kank site dosyayi vermiyo ! ... Indiremiyorum ya ...

Bu 7 days çok yüksek mb li bi oyun yüklemekten korkuyorum videosunu izledim ama takvim kağıdın da 2 yazıyodu bilmem adam masda oturuyo kalkıp lağaboya gidiyor ellini yüzünü yıkıyo sonra bi yaratık çıkıyo bu oyunun konusunu tam çözemedim ama zeka oyunu gibime geldi

Konu Sahibi
yunus kardes bi ara sen n70de oyun oynarken kirmizi tusa bastigin an oyun kapanyo diye yazmisdin!!!
Bu linkdeki programi kullan istersen
No red close v1.2.0 s60v2 kirmizi tus açma ve kapama programi!!

ok saol ..

- - - Eklendi - - -

... 7 gün boyunca bulunduğumuz evde çeşitli taktiklerle hayatta kalmaya çalıyoruz ... Yapılması gereken görevler ve geçilmesi gereken engeller var ... Strateji , korku , gerilim , macera ... V2 deki en iyi grafikli oyunlardan birisi ... Oyunun atmosferine kapıldıktan sonra bırakamayacaksınız ! ... ... ( oyun sağ veya sola yatay ekran oynanır ) ... Kasma yapmaz ama ram i neredeyse fulll çeker ...

- - - Eklendi - - -

... Usta oyun hatalı yada trial versiyon filan sanırım yada kayıtsız sürüm ... Ilk başladığımız odadan dışarı çıkıyorum sonra yeşillik olan bi odadayim ... Etraf kırmızı oluyo biraz ilerliyorum sonra tekrar yeşil oluyo ... Kapıya gidiyorum ... Ekrana bi yazı geliyo evet hayır .. Evet diyorum bi yazı daha ... Evet diyorum bi yazı daha .. Sonra ekranda bi yazı ile bekliyo ve ... Ana menüye geri atıyo ... Hayır dersem hiçbirşey olmuyo ! ... Geçilmiyo orası

öyle olsa sen teli hatsiz moda al öyle dene yada operator sms merkez numarasi vardir onun in son numarasini degistir..
Ben öyle yapdim oldu
bu oyun sms gönderyo 5dk bekledikden sonra tekrar geri sms gelyo ve tam surum olyo!!!

- - - Eklendi - - -

yunus kardes devletler degistikçe oyunu tam surum yapma islemi degisip biler!!!
Benin yokarda verdiklerimi sirayla yap birisinde tam surum kesin olacak
ve nasil tam surum yaptigini buraya yazarmisin!!!
Oyunun açiklamasina ekleyin... millet oynarken kösenmesin

Arkadaslar foruma ekledegim bu oyunu sildim!!!
Sebeb
bu oyunu tam surum yapmak ucun bi nomura sms göndermesi gerek..
Malesef Turkiye operatorlarinin sms merkezi bunu desteklemeyo olmasi!!!
Sizden çook özür dilerim!!!
Bundan sonra eklenti eklenimde dikkat edecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...