yunus5055
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle site " spakes.Ru " değil .. " Spaces.Ru "... Ikincisi benim rusçam yok oyunu ne yaparsam yapım bulamam ... Bu son sözümde genele konuşuyorum .... Site adı vermek yerine direk oyunun bulunduğu yerin linkini yazın bizde uğraşmayalim ! ... Kendi işimizi kendimiz yapacağız anlaşıldı ..
tamam yunus kardes sakin olyarin senin ucin foruma bu oyunu ekleycim!!
oyun 26.4mb dili cince!!
Istermesin..???
Kank site dosyayi vermiyo !... Indiremiyorum ya ...
yunus kardes bi ara sen n70de oyun oynarken kirmizi tusa bastigin an oyun kapanyo diye yazmisdin!!!
Bu linkdeki programi kullan istersen
No red close v1.2.0 s60v2 kirmizi tus açma ve kapama programi!!
Bu 7 days çok yüksek mb li bi oyun yüklemekten korkuyorumvideosunu izledim ama takvim kağıdın da 2 yazıyodu bilmem adam masda oturuyo kalkıp lağaboya gidiyor ellini yüzünü yıkıyo sonra bi yaratık çıkıyo bu oyunun konusunu tam çözemedim ama zeka oyunu gibime geldi
ok saol ..
- - - Eklendi - - -
... 7 gün boyunca bulunduğumuz evde çeşitli taktiklerle hayatta kalmaya çalıyoruz ... Yapılması gereken görevler ve geçilmesi gereken engeller var ... Strateji , korku , gerilim , macera ... V2 deki en iyi grafikli oyunlardan birisi ... Oyunun atmosferine kapıldıktan sonra bırakamayacaksınız ! ...... ( oyun sağ veya sola yatay ekran oynanır ) ... Kasma yapmaz ama ram i neredeyse fulll çeker ...
- - - Eklendi - - -
... Usta oyun hatalı yada trial versiyon filan sanırım yada kayıtsız sürüm ... Ilk başladığımız odadan dışarı çıkıyorum sonra yeşillik olan bi odadayim ... Etraf kırmızı oluyo biraz ilerliyorum sonra tekrar yeşil oluyo ... Kapıya gidiyorum ... Ekrana bi yazı geliyo evet hayır .. Evet diyorum bi yazı daha ... Evet diyorum bi yazı daha .. Sonra ekranda bi yazı ile bekliyo ve ... Ana menüye geri atıyo ... Hayır dersem hiçbirşey olmuyo ! ... Geçilmiyo orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?