tyurs Üye ©2004-2009 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız. Genişletmek için tıkla ... Demişsin senin yaptığın ne oluyor arkadaşım forum sitesinde ücretli temayı ücretsiz olarak dağıtıyorsun bu ayıp bu günah değil mi !!
©2004-2009 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız. Genişletmek için tıkla ... Demişsin senin yaptığın ne oluyor arkadaşım forum sitesinde ücretli temayı ücretsiz olarak dağıtıyorsun bu ayıp bu günah değil mi !!
memoli79 Üye emek ve paylaşım için teşekkürler yalnız bir sorum olacak bu temalar yüklenince önizleme resminde görüldüğü gibi ev ekranında fazladan kısayollar nasıl çıkyor ben beceremedim ayrı bir programmı yüklemek gerekiyor acaba?
emek ve paylaşım için teşekkürler yalnız bir sorum olacak bu temalar yüklenince önizleme resminde görüldüğü gibi ev ekranında fazladan kısayollar nasıl çıkyor ben beceremedim ayrı bir programmı yüklemek gerekiyor acaba?