Cru34 Üye Konunun orjinalini ve daha detaylısını: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinde bulabilirsiniz. En azından kimden ve nereden aldığını yazsaydın!
Konunun orjinalini ve daha detaylısını: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinde bulabilirsiniz. En azından kimden ve nereden aldığını yazsaydın!
BLade AzraiL Üye Simge durumuna kucultunce kislalari bulamiyor. Normalde sikinti yok. Simge durumu ve cikis yaparsan uzak masa ustu baglantisindan. Bot kafayi yiyor.
Simge durumuna kucultunce kislalari bulamiyor. Normalde sikinti yok. Simge durumu ve cikis yaparsan uzak masa ustu baglantisindan. Bot kafayi yiyor.
chucky43 Üye +cru34 üstad orjınal sıteye baglanamıyorum ssl hatası verıyor..ve sunucu da oyunu acık bırakıyorum aşırı sekılde sync hatası verıyor burdan yardımedemısın
+cru34 üstad orjınal sıteye baglanamıyorum ssl hatası verıyor..ve sunucu da oyunu acık bırakıyorum aşırı sekılde sync hatası verıyor burdan yardımedemısın
alperen262014 Üye Konu Sahibi Cru34' Alıntı: Konunun orjinalini ve daha detaylısını: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinde bulabilirsiniz. En azından kimden ve nereden aldığını yazsaydın! Genişletmek için tıkla ... Hocam reklama gireceğinden yazmadım ama resimler alıntıdır yazdım
Cru34' Alıntı: Konunun orjinalini ve daha detaylısını: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresinde bulabilirsiniz. En azından kimden ve nereden aldığını yazsaydın! Genişletmek için tıkla ... Hocam reklama gireceğinden yazmadım ama resimler alıntıdır yazdım