Tavsiye 6discover uyulaması mağazada

Konu Sahibi
6discover uyulaması mağazada

Rudy Huyn tarafından geliştirilen 6discover uygulamasını Windows Phone platformunda .
Windows Phone için "6discover" uygulamasına göz atın

Yönetici tarafından düzenlendi:
Tepkiler: Sensation
Paylaşım için teşekkürler, ancak ne işe yarıyor bu uygulama?

dakamon

Üye
Snapchatteki herkes için yayınlanan gönderileri görebildiğiniz bi uygulama. Örneğin CNN in kendi snapchat hesabından paylaştığı şeyleri görebilirsin çünkü herkese açık.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Snapchatin ultra gereksiz bölümü bizde ayrı bir uygulama olarak barınıyor. Bıktım artık millete "Snapchat kullanmıyorum" demekten. Kullanamıyorum demeye de gönlüm razı değil. Ah ulan snap

Tepkiler: ogzhnoTr

Sensation

Emekli Yönetici
Snapchat avukatları Rudy'nin peşinde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Onu ben de okudum. Ayıp yaptıkları resmen. Koskoca şirket olmuşlar hala dertlerine bak. Çok meraklılarsa para kazanmaya yapsınlar resmi uygulamalarını koysunlar markete. Gören de zanneder ki Google ın şirketi. Çok ahlaksız görgüsüz bir şirketmiş. Çok sinirlendirdiler beni

Tepkiler: suyunsesi ve Sensation
Aslında programın yazanın amacı güzel ama sonuçta bir şirketi temsil eden uygulama yapıyor tabi ki adamlar güvenemeyip kaldırtmak istiyor

Rudy'e Twitterden destek çıkmak lazım Hep destek, tam destek. Yüklenelim mi şu Snapchat i yapan firmaya arkadaşlar? :P

Tepkiler: BLasTeaR ve ogzhnoTr

serinaga

Üye
Yüklenelim valla, kime ne yazıyoruz ?

Tepkiler: ogzhnoTr
Aslında bakarsak snapchat'ın yaptığı doğru bir hamle çünkü bir şirket yada kurumun resmi bir şeyini çalıyorsun..Hırsızlıktır bu..Ama rudy'nin böyle bir şeye girişip onu yapması bizler için çok önemli adım.Biri yapmıyorsa başka biri yapar Rudy'ye sahip çıkmak gerek bence tabi en başında microsoft'un sahip çıkması gerek bir daha.